Snoepkado

Chocolade Hart Papa

 12,90

Dit heerlijke melkchocolade Hart heeft  een rand van pure chocolade en een marsepeinen roos. Hier wordt iedere papa blij van. Afmeting van het chocolade hart is 17 cm x 15 cm. (verzending 1-2 werkdagen)

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!”

Chocolade Hart Papa

Chocolade Hart Papa is een chocolade hart van melkchocolade met een rand van pure chocolade en een marsepeinen roos. De afmeting van het chocolade hart is 17 cm x 15 cm. Onze traditionele Bonbons en chocoladeproducten nemen een unieke positie in binnen het marktsegment voor chocolade. Naast de uitzonderlijke hoge kwaliteit hebben onze producten een unieke vormgeving en staan ze garant voor een ongeëvenaarde smaakervaring. We love chocolate!

Het Hart wordt  ingepakt in een luxe doos. Eventueel kunt u een eigen tekst kwijt op een extra aangebracht zijden lint om het cadeau nog meer kracht of  charme te geven. Op deze manier kunt u uw cadeau nog persoonlijker maken.

Het chocolade hart Papa is een heerlijk cadeau om cadeau te geven.

Een heerlijk chocolade hart voor vele gelegenheden en thema’s, zoals bijvoorbeeld Valentijn,  verjaardag,  Vaderdag. Onze chocolade producten worden vervaardigd met de aller beste chocolade door chocolaterie Albért. Onze chocolade harten zijn voorzien van verschillende teksten, onder ander Liefs, Mama, Opa en Oma.  Op verzoek kunnen wij de harten ook voorzien van andere teksten.

De ingrediënten van het chocolade hart

Suiker, cacaoboter, MELKpoeder, AMANDELEN, glucosestroop, stabilisator, verdikkingsmiddel, voedingszuur, natuurlijke aroma, emulgator, glansmiddel, Kleurstoffen E16, E120, E160, E150.

Allergenen; melk, noten en soja.

Bewaaradvies; bewaren tussen de 17-21 graden

Bekijk ook andere Snoepkado's

champagne fles beterschap

Champagne fles – Beterschap

 13,95

stone slogan wine oclock

Stone Slogan Wine O’clock

 8,90

Fleurige kleuren – Buffet Snoeptaart

 29,95

enjoy

Enjoy mok – Liefste Zus

 7,90