fbpx
cropped logo header 2.png

Snoepkado's

Originele verpakkingen, waaronder snoeppotten, snoepblikken, snoeptrommels, champagneflessen en snoeptoffees, met sfeervolle en grappige teksten. De snoepkado’s kunnen gevuld worden met snoep, toffees of drop, ze kunnen gepersonaliseerd worden en er kan een berichtje aan worden toegevoegd. Onze snoepkado’s zijn daarom zeer geschikt voor speciale gelegenheden en als persoonlijk cadeau. De snoepkado’s worden verpakt in transparante folie en afgewerkt met gekleurd lint.

Snoepkado's

Originele verpakkingen, waaronder snoeppotten, snoepblikken, snoeptrommels, champagneflessen en snoeptoffees, met sfeervolle en grappige teksten. De snoepkado’s kunnen gevuld worden met snoep, toffees of drop, ze kunnen gepersonaliseerd worden en er kan een berichtje aan worden toegevoegd. Onze snoepkado’s zijn daarom zeer geschikt voor speciale gelegenheden en als persoonlijk cadeau. De snoepkado’s worden verpakt in transparante folie en afgewerkt met gekleurd lint.

Filter op prijs

Prijs - slider
5,0014,00

Filter op categorie

Categorieën
champagne fles 18 jaar

Champagne fles – 18 Gefeliciteerd

 13,95

champagne fles 30

Champagne fles – 30 Gefeliciteerd

 13,95

champagne fles 40 jaar

Champagne fles – 40 Gefeliciteerd

 13,95

champagne fles 50 jaar

Champagne fles – 50 Gefeliciteerd

 13,95

champagne fles 65 jaar

Champagne fles – 65 Gefeliciteerd

 13,95

champagne fles meester

Champagne fles – Allerbeste meester

 13,95

champagne fles opa

Champagne fles – Allerbeste Opa

 13,95

champagne fles papa

Champagne fles – Allerbeste Papa

 13,95

champagne fles juf

Champagne fles – Allerliefste juf

 13,95

champagnefles mama

Champagne fles – Allerliefste Mama

 13,95

champagne fles oma

Champagne fles – Allerliefste Oma

 13,95

champagne fles bedankt

Champagne fles – Bedankt voor alles

 13,95

Snoep cadeaus

Ons assortiment heerlijke snoep cadeaus bestaat uit verpakkingen die gevuld kunnen worden met snoep, drop, toffees en chocolade artikelen, en die verpakt worden als cadeau. Heerlijke cadeautjes om de ontvanger te verrassen, bijvoorbeeld met de feestdagen.

Kies uit de volgende verpakkingen met verschillende soorten snoep of drop:

 

Op deze verpakkingen staan sfeervolle en grappige teksten en afbeeldingen die geschikt zijn voor vele thema's. De inhoud van de verpakkingen varieert van 250 gram tot 850 gram heerlijke snoepjes of dropjes.

Snoepkado.com vult de snoepkado's met meer dan 100 soorten snoep en drop of chocolade. Wij gebruiken snoep en drop van topmerken zoals Haribo, Red Band, Venco drop, Autodrop en Katja. Kies de heerlijke "candy" smaken, zoals zoet, sour, fruitsmaak, pepermunt, mentos en winegums. In overleg kan het snoepkado ook gevuld worden met bonbons of andere chocolade artikelen. Alle cadeautjes kunnen gepersonaliseerd worden middels een zijden lint dat aan het artikel bevestigd kan worden met daarop een persoonlijke boodschap. Zo'n persoonlijke tekst is een originele manier om het cadeautje extra kracht en charme te geven en om iemand te verrassen.

Wat denkt u van e volgende cadeaus:

een snoeppot "You are more than beautiful" met een zijden lintje "Ik hou van jou"

een snoepblikje "You did it!" met een zijden lintje "Liefs, je zusje!"

een snoeptoffee met de opdruk "Hé brugpieper, eindelijk naar de grote school!!!" met een zijden lintje "Heel veel succes!".

Geweldig leuke cadeaus om te krijgen maar ook om te geven. Met zo'n cadeau maak je vrienden, toch?

De snoepkado's zijn een geschikt cadeau om te geven bij een gelegenheid zoals bijvoorbeeld: een verjaardag, beterschap, Moederdag, Vaderdag, bedankje meester en juf, einde schooljaar, pensioen, collega, zwemdiploma en rijbewijs. Een snoepkado is ook erg leuk om te geven met Sinterklaas, Kerst of Valentijn. Geen enkele gelegenheid of er is een snoepkado voor.

De snoep cadeaus worden verpakt in transparante folie en afgewerkt met krullint in toepasselijke kleuren. Een kant-en-klaar snoep cadeau!

 

Snoeppotten

Onze serie snoeppotten bestaat uit 28 exemplaren. Al onze snoeppotten zijn mooie glazen potten en hebben een afschroefbare deksel van roestvrijstaal waarmee de snoeppot luchtdicht afgesloten kan worden. De snoeppot is daardoor herbruikbaar om andere producten vers te houden, bijvoorbeeld thee of koffie. De snoeppotten zijn voorzien van kleurrijke en toepasselijke teksten voor allerlei thema’s. De snoeppotten kunnen gevuld worden met snoep en drop en eventueel bonbons. Er kan ongeveer 300 gram in. Een snoeppot is een chique snoep cadeau. Een snoeppot op tafel vrolijkt de keuken of kamer op. En is een heerlijke traktatie.

Bekijk de snoeppotten

 

Snoepblikken

Onze assortiment snoepblikken is onbeperkt. Het is een "verfblik" met losse deksel. De deksel kan eraf "gewipt" worden en weer teruggeplaatst worden waardoor het snoepblik luchtdicht wordt afgesloten. Om het snoepblik wordt een label bevestigd. U kunt kiezen uit een groot aantal standaard labels en voor een label waarop u uw eigen tekst kunt laten drukken. Of een eigen foto. Enkele voorbeelden van standaard labels: Bedankt, Proficiat, Beterschap, Geslaagd en Nieuwe woning. De snoepblikken kunnen worden gevuld met snoep of drop. In de snoepblikken gaat gemiddeld, afhankelijk van het soort snoep of drop, 500 gram in.

De snoepblikken zijn uitermate geschikt voor bedrijven die hun werknemers willen bedanken of belonen met een verrassing. Een leuk blik gevuld met heerlijk snoep, drop of chocolade, met een label in de bedrijfskleuren en eventueel het bedrijfslogo en bijvoorbeeld de tekst "Bedankt voor je inzet. Wij zijn blij met je", zal zeer gewaardeerd orden door elke werknemer.

Vele bedrijven gingen u al voor waaronder H&M, Praxis en Mc Donald's.

Bekijk de snoepblikken

 

Snoepblikjes

Onze serie snoepblikjes bestaat uit 24 bedrukte blikjes met een los dekseltje. Het blikje is 12 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 10 centimeter. De blikjes kunnen worden gevuld met snoep of drop. De bedrukkingen zijn cartoons en teksten in vrolijke kleuren. Ook deze blikjes zijn zeer geschikt als kant-en-klaar verpakt cadeautje voor vele thema's. Of als verrassing of zomaar iets lekkers.

Bekijk de snoepblikjes

 

Snoeptrommels

Onze serie snoeptrommels bestaat uit 40 exemplaren. Deze snoeptrommels hebben een losse deksel en zijn voorzien van leuke en toepasselijke teksten.

De snoeptrommel is een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld een verjaardag, een bedankje, zwemdiploma of beterschap. En een snoeptrommel is ook leuk om te geven met Sinterklaas, Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijnsdag, dé dag van de liefde. De snoeptrommel is 7 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 14 centimeter. De snoeptrommels kunnen gevuld worden met snoep, drop of chocolade.

Bekijk de snoeptrommels

 

Champagneflessen

Ons assortiment kunststof champagneflessen is onbeperkt. Wij voorzien de fles van een chique etiket met standaard tekst of een etiket waarop wij de tekst drukken die u wilt. De champagneflessen kunnen gevuld worden met snoep, drop of chocolade. .

Ook de champagneflessen zijn zeer geschikt voor bedrijven die hun personeel met een cadeau in huisstijl willen bedanken en/of stimuleren.

Bekijk de champagneflessen

 

Snoepkado doosjes

Onze snoepkado doosjes zijn uniek. We gebruiken 6 kleuren brievenbus doosjes die wij voorzien van een kleurrijk etiket met de tekst die u wilt. De ontvanger ziet aan de buitenkant niet van wie het cadeau afkomstig is. In het brievenbus doosje doen wij een plastic zakje met snoep of drop naar uw keuze. Op het zakje plakken wij een etiket waarop wij de tekst drukken die u wilt, bijvoorbeeld uw naam. De ontvanger zal verrast zijn als het doosje door de brievenbus glijdt.

Bijvoorbeeld een brievenbus doosje met op de buitenkant de tekst "Remy, Proficiat met je verjaardag" en op het zakje in het doosje de tekst: "Ik hoop je snel weer te zien, Je liefste zus".

De snoepkado doosjes zijn uitermate geschikt om een cadeautje op afstand te geven omdat het door de brievenbus past. Wij doen het doosje voor u op de post.

Bekijk de snoepkado doosjes

 

Snoeptoffees

Een leuk feestelijk doosje van karton in de vorm van een toffee. Het assortiment bestaat uit 100 verschillende doosjes die gevuld kunnen worden met snoep of drop. De doosjes zijn bedrukt met grappige teksten en cartoons. Gewoon een leuk cadeautje, geschikt voor elk feestje. Het zal iedere ontvanger aangenaam verrassen.

Bekijk de snoeptoffees

 

Verpakking en verzending

Wilt u iets lekkers cadeau doen? U ziet dat u bij Snoepkado.com aan het juiste adres bent voor allerlei leuke cadeautjes. Cadeautjes met snoepjes en dropjes in de leukste verpakkingen. Cadeautjes met snoepjes en dropjes naar eigen keuze. Cadeautjes met snoepjes en dropjes van de beste kwaliteit.

Overigens, voor diegene die nog iets anders wil dan de hiervoor genoemde snoepkado's, wij zijn ook gespecialiseerd in andere artikelen zoals snoepzakjes, snoepboeketjes en snoeptaarten met lolly's. Kortom, we hebben alles voor de zoetekauw.

Als de cadeaus zijn gemaakt verpakken we ze in een nieuwe stevige kartonnen doos. Indien nodig wordt de doos opgevuld met opvulmateriaal.

Als wij uw producten aantreffen in de winkelwagen dan worden ze ingepakt en versturen wij ze binnen 3 werkdagen. Meestal worden uw producten dan de volgende dag aan de deur bezorgd.

 

Contact

Voor vragen over alle cadeaus kunt u bellen of appen naar 06-53327790. U kunt ook een e-mailbericht versturen naar info@snoepkado.com.

Wij staan graag voor u klaar.