fbpx
cropped logo header 2.png

Chocolade producten

We love chocolate! Onze chocolade producten worden geproduceerd door een specialist in chocolade. De vormgeving van onze producten is uniek en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt unieke melanges van grondstoffen. Geniet!

Chocolade producten

We love chocolate! Onze chocolade producten worden geproduceerd door een specialist in chocolade. De vormgeving van onze producten is uniek en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt unieke melanges van grondstoffen. Geniet!

Filter op prijs

Prijs - slider
7,0020,00

Filter op categorie

bonbondoosje

225 Gram Chocolade Bonbons

 8,50

bonbondoosje

325 Gram Chocolade Bonbons

 11,95

bonbondoosje

500 gram Chocolade Bonbons

 16,50

Chocolade Biertje

Chocolade Biertje

 10,90

chocolade Boeddha

Chocolade Boeddha

 12,50

Chocolade Bonbons Gefeliciteerd

Chocolade Bonbons Gefeliciteerd

 9,90

Chocolade Bonbons Bedankt

Chocolade Bonbons Bedankt

 9,90

Chocolade Bonbons Beterschap

Chocolade Bonbons Beterschap

 9,90

Chocolade Bonbons Opkikkertje

Chocolade Bonbons Opkikkertje

 9,90

Chocolade Bonbons Thank You

Chocolade Bonbons Thank You

 9,90

Chocolade Bonbons Gefeliciteerd

Chocolade Bonbons van Harte Gefeliciteerd

 9,90

Chocolade Bonbons voor Jou

Chocolade Bonbons voor Jou

 9,90

Chocolade producten van Belgische chocolade

De cacaoboon

Chocolade (ook wel: chocola) is een lekkernij gemaakt van suiker met cacaoboter en cacao massa, dat door de cacaoboeren wordt gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacao boom (Theobroma cacao).

Veelzijdigheid

Chocolade producten zijn in de hele wereld geliefd. In België en Nederland zijn chocolade producten te koop als repen en plakken en als chocolade producten speciaal voor:

Maar chocolade wordt ook verwerkt in producten als pralines (bonbons), koekjes en ijsjes. Chocolade is eveneens een ingrediënt van veel soorten snoepgoed

Samenstelling en smaken

Chocolade is, afhankelijk van de samenstelling en de smaak, verkrijgbaar als pure chocolade, melk chocolade, witte chocolade. Eind van de 17e eeuw bestaat chocolade in vaste vorm als delicatesse en zijn de diverse chocolade producten ontstaan. Sinds 2018 is er naast melk, puur en witte chocolade, ook roze chocolade verkrijgbaar bij de betere chocolatiers.

Passie voor chocolade

De traditionele bonbons en chocolade producten van Snoepkado.com nemen een unieke positie in binnen het marktsegment voor chocolade. Naast de uitzonderlijke hoge kwaliteit hebben onze chocolade producten een unieke vormgeving en vertegenwoordigen zij een ongeëvenaarde smaakervaring. De bonbons zijn verkrijgbaar in de smaken puur, melk en wit. Je voelt je bij ons net als Sjakie in de chocoladefabriek. We love chocolate.

Ambachtelijke chocolade is een (h)eerlijk cadeau

Er zijn veel momenten waarop je iemand kan feliciteren en verrassen met heerlijke chocolade producten, zoals een nieuwe woning, verjaardag of voor een collega. Chocolade producten en bonbons doen het goed bij jong en oud en op ieder moment.

Verras het feestvarken met een van onze prachtige chocoladeproducten. Bij Snoepkado.com vind je talloze leuke, unieke en vooral lekkere chocoladecadeaus. Dit kan een chocolade hart zijn, maar ook een doosje overheerlijke chocolade bonbons.

Dit doosje chocolade bonbons kan je zelf samenstellen. Dan kies je alleen de smaken die de ontvanger lekker vindt.

Persoonlijke boodschap bij jouw heerlijke chocolade cadeau

Naast een prachtig chocolade cadeau kun je ook een tekst voor op een zijden lintje bij je cadeau voegen. Hier kunnen wij je persoonlijke boodschap op plaatsen.

Vergeet ook niet om je naam erbij te zetten, zodat de ontvanger weet van wie hij of zij het chocolade cadeau heeft ontvangen. Tenzij je natuurlijk anoniem wil blijven.

Variaties chocolade producten

Het assortiment van Snoepkado is uniek en breed: we hebben voor iedere smaak een passend chocolade product. Geef een heerlijk doosje bonbons cadeau of stel zelf een doosje samen met chocolade bonbons in jouw favoriete smaken. Of kies voor een mix van:

  • truffels;
  • hazelnoten;
  • pindarotsjes,

of andere heerlijke noten of kies uit onze andere chocolade producten.

Neem gerust contact met ons op als u niet de juiste chocolade producten gevonden heeft. Wij helpen u graag.

Chocolade kado bezorgen voor een verjaardag

Heb je geen tijd meer om naar de chocoladewinkel te gaan voor een verjaardagscadeau? Bestel dan gemakkelijk en snel online bij Snoepkado.com en laat je chocolade cadeau bezorgen op de verjaardag van de jarige. Wij vinden het heel belangrijk dat onze chocolade gedeeld wordt. Daarom hebben we alle chocolade producten online beschikbaar gesteld voor jou om ze gemakkelijk thuis geleverd te krijgen.

(H)eerlijk geschenk

Alle ambachtelijke chocoladegeschenken maken we van (h)eerlijke Belgische Callebaut chocolade. Dit is UTZ gecertificeerde chocolade van hoogwaardige kwaliteit.

Door te kiezen voor een eerlijk chocolade cadeau, ondersteun je cacaoboeren. Onze chocolade helpt het levensonderhoud van duizenden cacaoboeren en hun families te verbeteren.

Kiezen voor een eerlijk, origineel én overheerlijk cadeau om te bezorgen voor bijvoorbeeld een verjaardag, doe je bij Snoepkado.com.

Mannen eten meer chocolade en chocoladeproducten

Van de mannen eet 72 procent minstens één keer in de week chocolade of chocolade producten en daarmee overtreffen ze de dames (70 procent). Er worden vaker chocolade producten cadeau gegeven aan mannen dan aan vrouwen.

Chocolade en gezondheid

Studies hebben aangetoond dat een klein stukje chocolade je bloeddruk kan laten zakken door de antioxidanten en flavonoïden. Naast hoge bloeddruk kan chocolade in de smaak puur ook je cholesterol laten dalen. 70% pure chocolade kan met name je HDL cholesterol verhogen en LDL cholesterol laten dalen.

Boost

Chocolade bevat dus ook goede stoffen. En chocolade maakt endorfine en serotonine (gelukshormoon) vrij in je lichaam. Daardoor verdwijnen alle stress en spanning als sneeuw voor de zon. Het bezorgt je lichaam en geest een enorme boost. De cafeïne in de chocolade zorgt dan weer voor een verstevigend en een afslankend effect.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0653327790 of mailen naar info@snoepkado.com. Ook voor informatie over grotere aantallen kunt u hier terecht.

Wij staan graag voor u klaar.