fbpx
cropped logo header 2.png

Zwart wit mokken

Verwen jezelf met onze heerlijke gevulde mokken! Ontdek een verrukkelijke combinatie van hoogwaardige mokken en jouw favoriete snoep of drop.De mok kan naar wens gevuld worden.

Zwart wit mokken

Verwen jezelf met onze heerlijke gevulde mokken! Ontdek een verrukkelijke combinatie van hoogwaardige mokken en jouw favoriete snoep of drop.De mok kan naar wens gevuld worden.

Filter op prijs

Prijs - slider
6,009,00

Filter op categorie

mok koffie

Mok zwart wit – Coffee

 6,90 8,90

Mok Held

Mok zwart wit – Held

 6,90 8,90

mok juf

Mok zwart wit – Juf

 6,90 8,90

mok kanjer

Mok zwart wit – Kanjer

 6,90 8,90

mok meester

Mok zwart wit – Meester

 6,90 8,90

mok schooljaar

Mok zwart wit – Schooljaar

 6,90 8,90

mok best

Mok zwart wit – Simply the best

 6,90 8,90

mok topper

Mok zwart wit – Topper

 6,90 8,90

mok you did it

Mok zwart wit – You did it

 6,90 8,90

Verwen jezelf met onze heerlijke gevulde mokken! Ontdek een verrukkelijke combinatie van hoogwaardige mokken en jouw favoriete snoep of drop. Of je nu kiest voor zoet snoep , klassieke dropjes of een mix van lekkernijen, deze gevulde mokken zijn een feest voor je smaakpapillen. Perfect als cadeau of om jezelf te trakteren. Blader nu door ons assortiment gevulde mokken en geniet van een onweerstaanbare smaakbeleving bij elke slok en hap!

Productinformatie

Deze moderne en stijlvolle zwart wit mokken zijn vervaardigd van keramiek. Ze zijn glanzend afgewerkt waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van porselein. Ze zullen zeker niet misstaan in een kast met porselein.

De kleur van de mokken is zwart wit. De beker heeft een oor en daardoor is dit product zeer geschikt voor warme dranken, zoals koffie.

De mokken zijn magnetronbestendig en geschikt voor de vaatwasmachine of vaatwasser.

De serie bestaat uit 18 mokken met verschillende teksten. De helft van de serie is een mok zwart met een witte opdruk en de andere helft is wit met een zwarte opdruk.

Kantoor- en schoolmokken

De zwart wit mokken zijn geschikt voor op kantoor of op school.

De zwart wit mokken zijn geschikt voor op kantoor of op school.

Er is altijd wel een "Baas", "Topper", "Held" of "Kanjer" op kantoor. En er is altijd wel een "Top Collega" of iemand die "Smiply the best" is. Zo'n mok staat toch op elk bureau?

En op elk kantoor wordt koffie en thee gedronken. De teksten "But first coffee!!", "Top collega", "You did it", "Koffie Leut" of "Theeleut" zijn altijd wel van toepassing op iemand op kantoor.

En ook voor de collega die met pensioen gaat hebben we een mok. Op de mok zwart staat met witte letters "Eindelijk met pensioen".

En ook op school is er altijd wel een "Held", "Kanjer" of "Top Collega" of iemand die "Simply the best" is.

En op school wordt natuurlijk ook en kopje koffie of thee gedronken. De teksten "Koffieleut", "Theeleut", "Bakkie doen?" of "But first coffee!" zijn ook op school altijd wel voor iemand van toepassing.

Voor de juf en de meester hebben we "Leukste Juf", "Leukste Meester" en "Bedankt voor het leuke schooljaar".

Vullen!

Maak een keuze uit onze bekende snoepsoorten van de bekendste merken zoals Haribo, Venco, Katja en Autodrop en vul 'm met colaflesjes, kersenstokjes, kaneelhompen, kokindjes, Engelse drop of toffees.

U kunt ook kiezen voor een snoep-mix of drop-mix voor in deze stijlvolle maar ook voor chocolade producten of bonbons. Extra leuk is om de witte met zwarte tekst of de zwarte met witte tekst te vullen met zwart-wit snoep.

Tevens is er een mogelijkheid om de mokken te vullen met een aantal bonbons. Kies 7 of 8 bonbons voor in de leuke zwart witte mok.

Persoonlijke boodschap

Als u wilt kunt u een zijden lintje met bedrukking toevoegen aan de mok.

Bijvoorbeeld een zwart wit mok "You did it!" met een zijden lintje met de tekst "Ik ben super trots op je!".

Een super leuk cadeau van Snoepkado.com om iemand mee te verrassen. Leuk om te krijgen maar ook om te geven.

Verpakking en afmetingen

De leuke mok wordt verpakt in doorzichtige folie en afgewerkt met krullint in. Een kant-en-klaar cadeau!

De mokken zijn 18 centimeter hoog en hebben een doorsnede van 16 centimeter. Ze worden worden verzonden in een stevige kartonnen doos.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0653327790 of mailen naar info@snoepkado.com.