fbpx
cropped logo header 2.png

Pasen

Pasen is een internationale feestdag die met veel uitbundigheid gevierd wordt. Vrolijke kleuren, schattige kuikentjes, lieve konijntjes en heerlijke chocolade in allerlei vormen en variaties. De paaseieren staan symbool voor nieuw leven. Fijne Paasdagen

Pasen

Pasen is een internationale feestdag die met veel uitbundigheid gevierd wordt. Vrolijke kleuren, schattige kuikentjes, lieve konijntjes en heerlijke chocolade in allerlei vormen en variaties. De paaseieren staan symbool voor nieuw leven. Fijne Paasdagen

Filter op prijs

Prijs - slider
7,0020,00

Filter op categorie

pasen geel eendje bonbons

Chocolade Eend Geel gevuld met Bonbon Eitjes

 19,90

pasen eendje met bonbons

Chocolade Eend gevuld met Bonbon Eitjes

 18,50

ploffie chocolade kip

Chocolade kip Ploffie

 9,90

gouden hart paas bonbons

Gouden Hart – Bonbon eitjes

 13,90

pasen mandje bonbons

Half chocolade ei gevuld met bonbons

 19,99

paas bonbon

Kadodoosje gevuld met bonbon Paaseitjes

 10,90

gouden chocolade ei

Luxe Gouden Paasei

 16,50

chocolade kunst ei

Luxe Kunst ei

 17,90

haas half ei

Plat Ei Haas

 7,50

chocolade plat ei kip

Plat ei kuiken

 7,50

Wanneer is het nou eigenlijk pasen?

Pasen valt elk jaar op de zondag ná de eerste volle maan in de lente. Aan de hand van de kerkelijke kalender wordt bepaald wanneer de eerste volle maan in de lente is en dus ook wanneer het Pasen is. Doordat dit in het jaar 325 na christus zo is besloten, kan Pasen soms in maart vallen en soms zelfs een hele maand later in april. Voor de mensen onder ons die wat minder goed zijn met hun agenda en soms pas op het laatste moment denken aan het geven van een paasgeschenk, kan het wisselen van de data waarop Pasen valt soms roet in het eten gooien. Juist voor die mensen zijn de brievenbus geschenken voor Pasen een ware uitkomst. Want wanneer jij een dag voor tijd bedenkt dat je nog wat leuks wilt kopen en het is nog geen 14:30u geweest, dan gaat je paascadeau dezelfde dag nog op de post!

Paascadeautjes van chocolade

Binnen het ruime assortiment van Snoepkado.com vind je de heerlijkste chocolade cadeaus voor verschillende speciale dagen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld Vaderdag, geboortes of Valentijnsdag. Maar ook als je zomaar chocoladecadeau wilt geven aan iemand, kan dat in onze webshop. Ook voor Pasen zijn er genoeg passende producten te vinden in onze webwinkel.

Onze paascadeautjes passen perfect bij deze tijd van het jaar. Naast onze chocolade cadeaus in diverse vormen kun je ook kiezen voor speciale Paasedities. Deze varianten bestaan uit leuke figuren en halve chocolade eieren gevuld met paaseitjes. Aangezien veel van ons tijdens de paasdagen graag chocolade eitjes eten, zijn dit de ideale chocolade cadeautjes voor deze speciale dagen.

Chocolade ei? Waarom eigenlijk?

Chocolade in de vorm van een ei, het is voor ons al de normaalste zaak van de wereld maar als je er iets langer over nadenkt word je vanzelf nieuwsgierig naar hoe dat zo is ontstaan. Voor het antwoord op deze vraag moeten we een stukje de geschiedenis in. De periode tussen Aswoensdag en Pasen is van oorsprong een tijd waarin geen eieren en vlees werd gegeten. De kippen trokken zich daar uiteraard niet veel van aan en bleven evenveel eieren leggen als buiten deze periode. Om deze eieren niet helemaal als verloren te beschouwen werden ze beschilderd. Een tijd later is pas het chocolade ei bedacht (rond de 18e eeuw). De schaal werd gebruikt als mal en verschillende bakkers maakten er een wedstrijd van wie het mooiste chocolade ei kon maken. Het chocolade eitje met Pasen nooit meer verdwenen en hebben wij daar nog steeds profijt van!

Chocolade cadeau op maat

Onze chocolade producten  kun je natuurlijk voor jezelf kopen, maar zijn ook bijzonder leuk om te geven. Chocolade behoort al decennia lang tot de meest geliefde lekkernijen van ons land. Een chocolade cadeau van Snoepkado.com zal daarom zeker in de smaak vallen. Bovendien bestaan onze gevulde eieren uit meerdere smaken.  Hierin tref je onder meer de smaken vanille, karamel zeezout en toffee aan. Bovendien kun je jouw chocolade cadeau nog meer personaliseren met een tekst die wij op een zijden lintje bedrukken. Zo doe je de ontvanger de Paasgroetjes en maak je de paascadeautjes nog bijzonderder.

Brievenbus chocolade tijdens Pasen

Chocolade (eitjes) met Pasen, wie kijkt er niet naar uit? En wat is er nou leuker dan wanneer je ze ook nog eens onverwachts uit de brievenbus vist? Met deze paascadeautjes in de brievenbus maak je de ontvanger blij met een onvergetelijk en smakelijk cadeau. Pasen is hét geschikte moment om een kleinigheidje of bedankje te geven aan je gewaardeerde vrienden, familie of collega’s. Het is soms lastig om iets unieks te bedenken maar met dit lekkere brievenbus cadeau sla je de spijker op zijn kop.

Paasgeschenken

De paasgeschenken van Snoepkado.com kunnen allemaal verstuurd worden. Dat gegeven maakt dit het ideale cadeau voor familie of vrienden die wat verder weg wonen of wanneer je bijvoorbeeld al je collega’s iets leuks wil toesturen zonder bij iedereen langs te hoeven rijden. Naast het assortiment dat we speciaal voor Pasen hebben samengesteld hebben we uiteraard ook nog allerlei andere soorten chocolade cadeaus om aan ieders wens te kunnen voldoen.

Gepersonaliseerd Paas cadeau

Het geschenk voor Pasen kan je aanpassen naar eigen wens. Zo kun je bijvoorbeeld een leuk zijden lintje met gepersonaliseerde tekst toevoegen. Ook zijn de aantallen waarin je de cadeautjes wil bestellen helemaal aan jou. Wil je één speciaal iemand verrassen met een vrolijk cadeau en een kaartje dan kan dat net zo makkelijk als 100 cadeaus tegelijk. Als je vragen hebt over leveringen of wanneer je bijvoorbeeld voor grote groepen tegelijk besteld kan je altijd even contact met ons opnemen zodat wij je kunnen helpen bij het bepalen van de beste optie.