fbpx
cropped logo header 2.png

Snoeppotten (glas) gevuld

Een mooie serie glazen snoeppotten met verschillende teksten. Erg leuk om te vullen en nog leuker om te geven! De snoeppotten zijn ongeveer 13 cm hoog. De prijs van de snoeppot is inclusief snoep of drop.Bij bestelnotities op de afrekenpagina kunt u een eigen boodschap toevoegen om uw cadeautje nog persoonlijker te maken.

Snoeppotten (glas) gevuld

Een mooie serie glazen snoeppotten met verschillende teksten. Erg leuk om te vullen en nog leuker om te geven! De snoeppotten zijn ongeveer 13 cm hoog. De prijs van de snoeppot is inclusief snoep of drop.Bij bestelnotities op de afrekenpagina kunt u een eigen boodschap toevoegen om uw cadeautje nog persoonlijker te maken.

Filter op prijs

Prijs - slider
12,0013,00

Filter op categorie

snoeppot abraham

Snoeppot – Abraham

 12,90

snoeppot beautiful

Snoeppot – Beautiful

 12,90

snoeppot beterschap

Snoeppot – Beterschap

 12,90

snoeppot abraham

Snoeppot – Feestvarken

 12,90

snoeppot gefeliciteerd

Snoeppot – Gefeliciteerd

 12,90

snoeppot zwemdiploma

Snoeppot – Gefeliciteerd met je zwemdiploma

 12,90

snoeppot geslaagd

Snoeppot – Geslaagd

snoeppot love

Snoeppot – I love you

 12,90

snoeppot hou van

Snoeppot – Ik hou van jou

 12,90

snoeppot jarige

Snoeppot – Jarige

 12,90

snoeppot ik vind je lief

Snoeppot – Lief

 12,90

snoeppot love you

Snoeppot – Love you to the moon and back

 12,90

Snoeppotten kopen

Onze serie glazen snoeppotten bestaat uit 28 unieke en mooie exemplaren. Al onze snoeppotten zijn mooi gevormde glazen potten en hebben een stevige afschroefbare rvs deksel waarmee de glazen snoeppotten luchtdicht afgesloten kunnen worden. Snoepgoed en drop en eventueel andere producten, bijvoorbeeld suiker of thee, blijven in deze glazen voorraadpot super lang vers. De snoeppotten zijn voorzien van leuke, kleurrijke en toepasselijke teksten voor allerlei thema’s en kunnen gevuld worden met snoep en drop en eventueel bonbons. En ze zijn herbruikbaar voor allerlei andere producten.

Thema's snoeppotten

De snoeppot is een erg leuk cadeau voor bijvoorbeeld: een verjaardag, een bedankje, beterschap, mama, papa, opa, oma, moederdag, meester, juf, einde schooljaar, pensioen, vrijwilliger, collega, bedankt en zwemdiploma.

En een snoeppot is ook erg leuk om te geven met Sinterklaas, Kerst of Valentijnsdag. De teksten en kleuren zijn toepasselijk voor al die thema's.

Kiezen en vullen

Bij Snoepkado.com kun je de fraaie snoeppotten vullen met heel veel verschillende soorten snoep en drop. Je hebt de keuze uit meer dan 100 soorten snoep en drop. Wij gebruiken voor de vulling van de pot snoep en drop van de beste kwaliteit. Dus snoep en drop van de topmerken zoals Haribo, Red Band, Venco, Autodrop en Katja. In overleg kan de pot ook gevuld worden met bonbons of andere chocolade artikelen.

Blikvanger

Zo'n grote snoeppot met een leuke tekst en ook nog gevuld met kleurrijk en lekker snoep naar eigen keuze is alleen al een feest om naar te kijken. Toch? Daarom is de snoeppot uitermate geschikt om op tafel te zetten om iedereen onbeperkt te laten genieten van al het heerlijke snoepgoed.

Persoonlijke boodschap

Als u wilt kunt u een mooi gekleurd zijden lintje met bedrukking toevoegen aan de glazen snoeppot. Bijvoorbeeld een glazen snoeppot:

"Voor de grootste snoepkont" met een zijden lintje met daarop de tekst "Geniet van deze snoepjes!" of

"I love you to the moon and back" met een zijden lintje met de tekst "Speciaal voor jou" of

"Gefeliciterd met je zwemdiploma" met een zijden lintje met de tekst "Ik ben super trots op je".

Door het toevoegen van een persoonlijke tekst middels het zijden lintje wordt de gevulde snoeppot een nog persoonlijker en krachtiger cadeau. Super leuk om iemand mee te verrassen. Zo'n mooie gevulde snoeppot is niet alleen leuk om te krijgen maar ook om te geven. Daar kun je mee aankomen!

Gezondheid

Op Snoepkado.com kunt u zien welke ingrediënten in het snoep, drop of chocolade zijn verwerkt en is informatie beschikbaar over allergieën.

Verpakking

De pot van glas wordt verpakt in doorzichtige folie en afgewerkt met krullint in de kleuren van de snoeppot. Een leuk en kant-en-klaar cadeau!

Afmetingen

De snoeppotten van glas zijn 13,5 centimeter hoog en hebben een doorsnede van 11 centimeter. De snoeppotten worden verzonden in een stevige kartonnen doos.

Contact

Voor vragen over de snoeppot kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0653327790 of mailen naar info@snoepkado.com. Ook voor informatie over een relatiegeschenk, andere producten en grotere aantallen kunt u ons bellen of mailen.

Wij staan graag voor u klaar.