fbpx
cropped logo header 2.png

Vaderdag

De derde zondag in juni, vieren we in Nederland vaderdag. Deze dag staat in het teken van het verwennen van vader. Wij hebben speciaal voor deze gelegenheid lekkere en leuke cadeautjes.

Vaderdag

De derde zondag in juni, vieren we in Nederland vaderdag. Deze dag staat in het teken van het verwennen van vader. Wij hebben speciaal voor deze gelegenheid lekkere en leuke cadeautjes.

Filter op prijs

Prijs - slider
7,0020,00

Filter op categorie

champagne fles opa

Champagne fles – Allerbeste Opa

 13,95

champagne fles papa

Champagne fles – Allerbeste Papa

 13,95

chocolade boor

Chocolade Boormachine

 12,90

game controller

Chocolade Controller

 7,50

chocolade gereedschap

Chocolade Gereedschap set

 10,90

chocolade hart liefs

Chocolade Hart Liefs

 12,90

Chocolade Heren Schoen

Chocolade Heren Schoen

 19,90

chocolade tablet dikke knuffel

Chocolade Tablet Dikke Knuffel

 11,90

chocolade voetbalschoen

Chocolade Voetbalschoen

 19,90

mok opa

Enjoy mok – Liefste Opa

 8,90 11,50

mok papa

Enjoy mok – Lieve Papa

 8,90 11,50

wijn glas bonus papa

Proost – Bonus Papa

 7,90

 

Vier Vaderdag in stijl en geef jouw vader de waardering die hij verdient. Vaderdag is de perfecte gelegenheid om jouw vader te laten zien hoeveel je om hem geeft. Bij ons vind je een breed scala aan Vaderdagcadeaus en ideeën om hem te verrassen op deze speciale dag.

Onze Vaderdagcadeaus zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de wensen van elke vader te voldoen. Of jouw vader nu een sportliefhebber, een tech-nerd of een BBQ-meester is, wij hebben iets speciaals voor hem. Van gepersonaliseerde geschenken tot snoep cadeaus, wij hebben het allemaal.

Vergeet niet om jouw Vaderdagcadeau op tijd te bestellen. Vaderdag valt elk jaar op de derde zondag van juni, dus zorg ervoor dat je jouw cadeau ruim van tevoren bestelt om teleurstelling te voorkomen. We bieden snelle en betrouwbare verzending, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw cadeau op tijd aankomt.

Naast Vaderdagcadeaus bieden we ook tips en ideeën voor het vieren van Vaderdag. Van het organiseren van een gezellige familiebarbecue tot het plannen van een avontuurlijke vader-zoonuitje, wij hebben suggesties om deze dag extra speciaal te maken.

Maak van deze Vaderdag een onvergetelijke ervaring voor jouw vader. Bekijk ons assortiment Vaderdagcadeaus en vind het perfecte geschenk dat laat zien hoeveel je om hem geeft. Laat jouw vader stralen op zijn speciale dag en laat hem weten dat hij de beste vader ter wereld is!