fbpx
cropped logo header 2.png

Chocolade Hart Liefs

Chocolade Hart Liefs

 12,90

Heerlijk Chocolade Hart Liefs in een luxe doos, speciaal voor jou.(levertijd 1-2 werkdagen)  

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!”

Vindt je Chocolade Hart Liefs leuk? Deel het met anderen!

Chocolade Hart Liefs

Chocolade Hart met de tekst Liefs is een chocolade hart met een rand van pure chocolade en een marsepeinen roos. Afmeting van het chocolade hart is 17 cm x 15 cm. Onze traditionele Bonbons en chocoladeproducten nemen een unieke positie in binnen het marktsegment voor chocolade. Naast de uitzonderlijke hoge kwaliteit hebben onze producten een unieke vormgeving en vertegenwoordigen zij een ongeëvenaarde smaakervaring. We love chocolate!

Het Hart wordt  ingepakt in een luxe doos. Eventueel kunt u een eigen tekst kwijt op een extra aangebracht zijden lint om het cadeau nog meer kracht of  charme te geven. Op deze manier kunt u uw cadeau nog persoonlijker maken.

Het chocolade hart Liefs is een heerlijk cadeau om cadeau te geven.

Een heerlijk chocolade hart voor vele gelegenheden en thema’s, zoals bijvoorbeeld Valentijn,  verjaardag, Moederdag of  Vaderdag. Onze chocolade producten worden vervaardigd met de aller beste chocolade door chocolaterie Albért. Onze chocolade harten zijn voorzien van verschillende teksten, onder ander Liefs, Mama, Opa, Papa en Oma.  Op verzoek kunnen wij de harten ook voorzien van andere teksten.

De ingrediënten van het chocolade hart

Suiker, cacaoboter, MELKpoeder, AMANDELEN, glucosestroop, stabilisator, verdikkingsmiddel, voedingszuur, natuurlijke aroma, emulgator, glansmiddel, Kleurstoffen E16, E120, E160, E150.

Allergenen; melk, noten en soja.

Bewaaradvies; bewaren tussen de 17-21 graden

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeptoffee secretaresse

Snoeptoffee Secretaresse

 7,50

snoeppot you mean the world

Snoeppot – You mean the world to me

 12,90

bierpul gefeliciteerd

Bierpul Gefeliciteerd

 7,90

bieropener 40 jaar

Bieropener – 40 jaar

 6,90