Snoepkado

Chocolade Hart Opa

 12,90

Een heerlijk chocolade hart voor de beste Opa. (verzending 1-2 werkdagen)    

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!”

Chocolade Hart Opa

Chocolade Hart Opa is een chocolade hart met een rand van pure chocolade en een marsepeinen roos. Afmeting van het chocolade hart is 17 cm x 15 cm. Onze traditionele Bonbons en chocoladeproducten nemen een unieke positie in binnen het marktsegment voor chocolade. Naast de uitzonderlijke hoge kwaliteit hebben onze producten een unieke vormgeving en vertegenwoordigen zij een ongeëvenaarde smaakervaring. We love chocolate!

Het Hart wordt  ingepakt in een luxe doos. Eventueel kunt u een eigen tekst kwijt op een extra aangebracht zijden lint om het cadeau nog meer kracht of  charme te geven. Op deze manier kunt u uw cadeau nog persoonlijker maken.

Het chocolade hart Opa is een heerlijk cadeau om cadeau te geven.

Een heerlijk chocolade hart voor vele gelegenheden en thema’s, zoals bijvoorbeeld verjaardag en  Vaderdag. Onze chocolade producten worden vervaardigd met de aller beste chocolade door chocolaterie Albért. Onze chocolade harten zijn voorzien van verschillende teksten, onder ander Liefs, Mama, Opa, Papa en Oma.  Op verzoek kunnen wij de harten ook voorzien van andere teksten.

De ingrediënten van het chocolade hart

Suiker, cacaoboter, MELKpoeder, AMANDELEN, glucosestroop, stabilisator, verdikkingsmiddel, voedingszuur, natuurlijke aroma, emulgator, glansmiddel, Kleurstoffen E16, E120, E160, E150.

Allergenen; melk, noten en soja.

Bewaaradvies; bewaren tussen de 17-21 graden

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeptrommel snoepkont

Snoeptrommel – Snoepkont

 12,90

chocolade Boeddha

Chocolade Boeddha

 11,50

snoepkado doosje voetbal ajax sint

Snoepkado doosje – voetbal Ajax Sint

 9,95

wijn water glas levensgenieter

Proost – Voor een echte levensgenieter

 7,90