fbpx
cropped logo header 2.png

Onze Chocolade

17 februari 2022

Onze Chocolade

Het UTZ certificaat is een keurmerk voor producten die afkomstig zijn van boeren die veel aandacht besteden aan mens, maatschappij en milieu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun werknemers. Chocolaterie Albert verwerkt UTZ gecertificeerde cacao (Chocolade) waardoor het bedrijf sterk bijdraagt in de maatschappelijke ontwikkeling in derdewereldlanden. Snoepkado.com is groot voorstander van het maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Passie voor onze chocolade

De traditionele Bonbons en chocoladeproducten van Snoepkado.com nemen een unieke positie in binnen het marktsegment voor chocolade. Naast de uitzonderlijke hoge kwaliteit hebben onze producten een unieke vormgeving en vertegenwoordigen zij een ongeëvenaarde smaakervaring. Bij Chocolaterie Albert hebben we een unieke beleving en toewijding als het gaat om het vervaardigen van chocoladeproducten: We love chocolate!:

Bekijk andere blogs!

mokken

Mokken met Tekst

8 augustus 2023
Mokken met Tekst, een Betekenisvolle Manier om Te Vieren en Te Waarderen. In een wereld vol digitale berichten en snelle...

Snoep boeket een leuk en lekker snoep kado!

17 augustus 2016
Snoep boeket een leuk en lekker snoep kado! Fantastisch om kado te geven en nog leuker om kado te krijgen....
geslaagd

Zoet Succes: het Perfecte Snoepcadeau voor een Geslaagde

22 juni 2023
  Het is tijd om de geslaagde persoon in ons leven te vieren – een mijlpaal die zoet smaakt! Het...