fbpx
cropped logo header 2.png

Gouden Hart – Bonbon eitjes

Gouden Hart – Bonbon eitjes

 13,90

Dit schattig hartvormig blikje met deksel is goudkleurig.Op de deksel staat in zwarte kleur de tekst: “Gewoon omdat je bijzonder bent”, 3 sterretjes en een hartje.Het blikje is gevuld met een heerlijke chocolade Bonbon Paaseitjes. De afmetingen van het blikje zijn 123x120x30 mm.Het blikje wordt verpakt in doorzichtige folie en afgewerkt met gekleurd krullint. Een super leuk en kant-en-klaar cadeau voor Pasen! 

Uitverkocht

Vindt je Gouden Hart – Bonbon eitjes leuk? Deel het met anderen!

Gouden Hart gevuld met Bonboneitjes

Dit schattig hartvormig blikje met deksel is goudkleurig. Op de deksel staat in zwarte kleur de tekst: “Gewoon omdat je bijzonder bent”, 3 sterretjes en een hartje. Het blikje is gevuld met een heerlijke chocolade Bonbon Paaseitjes. De afmetingen van het blikje zijn 123x120x30 mm. Het blikje wordt verpakt in doorzichtige folie en afgewerkt met gekleurd krullint. Een super leuk en kant-en-klaar cadeau voor Pasen!

Eventueel kunt u een eigen tekst kwijt op een extra aangebracht zijden lint om het kado nog meer kracht of  charme te geven. Op deze manier kunt u uw kado nog persoonlijker maken.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeptoffee 60

Snoeptoffee – 60 Jaar

 7,50

snoeptrommel oma

Snoeptrommel – Oma

 12,90

Snoepboeket Drop

Snoepboeket Drop

 8,95

mok papa

Enjoy mok – Lieve Papa

 8,90 11,50