Snoepkado

Kadodoosje gevuld met bonbon Paaseitjes

Kadodoosje gevuld met bonbon Paaseitjes

 10,90

Een luxe bonbon doosje met 16 heerlijke luxe bonbons Paaseitjes. Topkwaliteit chocolade. Om het doosje zit een zijden lint met de tekst “Speciaal voor jou”. De afmetingen van het doosje zijn 15,5×15,5×2 cm. Een zeer bijzonder en persoonlijk cadeau voor Pasen.  

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!”

Kadodoosje gevuld met bonbon Paaseitjes

Een luxe bonbon doosje met 16 heerlijke luxe bonbons Paaseitjes die vervaardigd zijn in een bonbonsatelier. Topkwaliteit chocolade. Om het doosje zit een zijden lint met de tekst “Speciaal voor jou”. De afmetingen van het doosje zijn 15,5×15,5×2 cm. Een zeer bijzonder en persoonlijk cadeau voor Pasen.

Het Kadodoosje gevuld met bonbon Paaseitjes wordt ingepakt in doorzichtige folie met vrolijke gekleurde linten. Eventueel kunt u een eigen tekst kwijt op een extra aangebracht zijden lint om het kado nog meer kracht of  charme te geven. Op deze manier kunt u uw kado nog persoonlijker maken.

Kadodoosje gevuld met bonbon Paaseitjes

Snoepkado.com en Zusenzow.com zijn de webshops van Zusenzow uit Boxtel. Sinds 2004 is snoepkado.com actief in het maken van lekkere leuke snoepkado’s. Wij maken en leveren alles uit eigen voorraad. Wij hebben een ruim assortiment snoep van alle bekende snoepmerken en onze chocolade artikelen worden vervaardigd in een bonbonatelier. Tevens hebben wij een leuk en uitgebreid assortiment thema cadeaus. We onderscheiden ons door samen te werken met ondernemingen met eigen ontwerpen, persoonlijke teksten en een breed productaanbod.

In combinatie met speciale themaverpakkingen maken we allerlei leuke zoete snoepkadootjes. Op uw verzoek kunnen alle snoepkadootjes aangepast worden aan uw wensen. Samen met u bepalen we de soorten snoep, de kleuren, de vormen en de aantallen. Het assortiment kado´s kan naar wens gecombineerd worden met een lekkernij. Alle kado’s kunnen gepersonaliseerd worden middels een zijden lint met een tekst naar keuze.

Snoepkado.com verzendt alle kado´s binnen twee werkdagen na bestelling naar het opgegeven adres. Houd er rekening mee dat de pakketdiensten geen bestellingen afleveren op zon- en feestdagen.

Heeft u een feest, receptie of een andere reden om grotere aantallen te bestellen? Bent u op zoek naar een snoeptaart, snoepboeket, snoepkado-doosje, bonbondoosjes, chocolade hart of een ander kado?

Wij denken graag met u mee!

Bekijk ook andere Snoepkado's

Liefdes bonbon roze

Liefdes bonbon roze met hartje

 0,75

Muizenfeestje - Trakteer - Snoeptaart 30 st

Muizenfeestje – Trakteer – Snoeptaart 30 st

 18,50

Snoepboeket Bonbons

Snoepboeket Bonbons

 10,95

Snoepboeket chocolade

Snoepboeket Chocolade

 9,95