Snoepkado

Unicorn - Snoeptaart - Uitdeel Cadeau

 19,90

Deze super lieve trakteer snoeptaart staat te wachten voor jouw feestje. Super handig om te trakteren, een kant en klaar uitdeel cadeau, met 30 traktaties. (verzending 1-2 werkdagen)

Unicorn – Snoeptaart – Uitdeel Cadeau

De ingrediënten en allergenen van uitdeel cadeau  snoeptaart Unicorn

Ingrediënten:

Spekbol wit; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, aroma’s en maiszetmeel.

Kan sporen bevatten van melk en soja. Gluten vrij, Pinda en noten vrij, AZO kleurstoffen vrij.

Schuimtorentje; glucose stroop, water, gelatine, suiker, citroenzuur, emulgator, kleurstoffen, aroma, bijenwas, E102.E129, E133.

Gluten vrij , gelatine vrij, pinda en noten vrij, lactose vrij, soja vrij

Feestbeest; Glucosestroop, suiker, zetmeel, aardappel proteine, citroenzuur, natuurlijke aroma’s , fruit concentraten, planten concentraten, zonnebloem, glansmiddel.

Vegan, veggie. Bevat sporen van melk, gelatine vrij, glutenvrij, pinda en noten vrij, soja vrij, AZO kleurstoffenvrij. 

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Deze Unicorn snoeptaart is een heerlijke uitdeel cadeau. Een  heerlijke combinatie van het feestbeestje, een schuimtorentje en een zachte spekbol. Hier maak je ieder kind blij mee. En niet te vergeten de grote unicorn lollie voor de jarige.

Er staan 30 snoeptraktaties op deze lekkere snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. Onze snoepvoorraad wordt wekelijks aangevuld door Sweet & Candy en Groeneveld Zoetwaren. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken. Naast deze populaire snoeptaart  hebben we een ruim assortiment snoeptaarten, trakteer snoeptaarten en buffet snoeptaarten, voor jong en oud, van lief tot stoer.

Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeppot ik vind je lief

Snoeppot – Lief

 12,90

cchampagne fles van je hou

Champagne fles – Gewoon omdat ik van je hou

 13,95

snoepkado doosje geslaagd

Snoepkado Doosje – Geslaagd

 9,95

snoeppot gefeliciteerd

Snoeppot – Gefeliciteerd

 12,90