Snoepkado

Zoete Kleuren - Snoeptaart

 19,50

Deze snoeptaart is onweerstaanbaar door zijn heerlijke zoete kleuren. Deze Zoete Kleuren Snoeptaart is super leuk om te trakteren. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly.

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

2. Upload je eigen foto

Jouw foto komt dmv een transfer op de lolly te staan!

(Maximale grootte bestand 64 MB)

Zoete Kleuren – Snoeptaart

Trakteer Snoeptaart . Zoete Kleuren – Trakteer Snoeptaart – 30 stuks is super leuk om te trakteren. Er staan 30 snoeptraktaties op deze gezellige Zoete Kleuren Snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly met eventueel een door uzelf gekozen afbeelding. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Ingrediënten van deze snoeptaart: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471 en citroenzuur.

 

 

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeptoffee opkikker

Snoeptoffee – Opkikkertje

 7,50

bieropener jarige

Bieropener – Jarig

 6,90

snoeptrommel collega

Snoeptrommel – Collega

 12,90

stone slogan family

Stone Slogan Family

 8,90