Snoepkado

Stoere Kleuren - Buffet Snoeptaart

 29,95

Deze mooie stoere kleuren combinatie past op ieder feest.De Trakteer Snoeptaart Stoere kleuren is super leuk om cadeau te geven. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly met een eetbare print voor de gelukkige.

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

2. Upload je eigen foto

Jouw foto komt te staan op de lolly in snoeppapier

(Maximale grootte bestand 64 MB)

Buffet Snoeptaart Stoere Kleuren

Deze Buffet Snoeptaart Stoere Kleuren is niet alleen stoer door zijn stoere kleuren maar ook door de stoere snoepjes. Leuk om op tafel te zetten bij het verjaardagsfeestje van uw kind. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly met een door uzelf gekozen afbeelding, gemaakt van fondant. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling van de taart: spekbollen blauw, spekbollen groen, spekbollen geel, dolfijntjes, banaantjes, blauwe kusjes, gekleurde jojo’s, kikkers, blauwe bramen, blauwe tutters en tutti frutti.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

Fleurige kleuren – Buffet Snoeptaart

 29,95

snoeptoffee dropverslaafde

Snoeptoffee – Dropverslaafde

 7,50

gouden chocolade ei

Luxe Gouden Paasei

 16,50

snoepblik feyenoord

Snoepblik – Voetbal – Feyenoord

 10,95