Snoepkado

Stoere Kleuren - Snoeptaart

Stoere Kleuren - Snoeptaart

 19,50

Deze mooie stoere kleurencombinatie past op ieder feest. De Trakteer Snoeptaart Stoere Kleuren is super leuk om te trakteren. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly met een eetbare print voor de jarige.

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

2. Upload je eigen foto

Jouw foto komt te staan op de lolly in snoeppapier

(Maximale grootte bestand 64 MB)

Vindt je Stoere Kleuren – Snoeptaart leuk? Deel het met anderen!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Stoere Kleuren – Snoeptaart

Deze gezellige  Trakteer Snoeptaart Stoere Kleuren 30 stuks is super leuk om te trakteren. Er staan 30 snoeptraktaties op deze gezellige snoeptaart. De trakteer snoeptaart stoere kleuren heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly met een door uzelf gekozen afbeelding, gemaakt van fondant. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze.  Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling snoeptaart: groene spekbollen, blauwe pekbollen, gele spekbollen, gekleurde jojo’s en dolfijntjes.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

ploffie chocolade kip

Chocolade kip Ploffie

 9,90

chocolade kunst ei

Luxe Kunst ei

 17,90

gouden chocolade ei

Luxe Gouden Paasei

 16,50

haas half ei

Plat Ei Haas

 7,50