Snoepkado

Geboorte Jongen - Buffet Snoeptaart

 29,95

Deze taart maakt je geboorte feest helemaal compleet. Deze baby blauwe geboorte snoeptaart staat super leuk op je feesttafel. Tevens super om cadeau te geven.  Bovenop de taart staat een heerlijke lolly.

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

2. Upload je eigen foto

Jouw foto komt dmv een transfer op de lolly te staan!

(Maximale grootte bestand 64 MB)

Buffet Snoeptaart Geboorte Jongen 

Deze Buffet Snoeptaart Geboorte Jongen is speciaal ontworpen om bij een geboortefeest mee te pronken. Super leuk om op tafel te zetten bij de geboorte van een jongen. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly met eventueel een door uzelf gekozen afbeelding.  De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze.  Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling van de taart: spekbollen blauw, wolken, blauwe kusjes, Ouwel bloemen, witte muizen, jelly buttons, blauwe bramen en dolfijntjes.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

limburgs katje

Snoepzak Limburgs katje

 2,50

enjoy

Enjoy mok – Liefste Zus

 7,90

snoepboeket toffees

Snoepboeket Toffees

 8,95

salmiak sips

Snoepzak Salmiak sips

 1,99