Snoepkado

Geboorte Jongen - Snoeptaart

 19,50

Deze taart maakt je geboortefeest helemaal compleet.  Deze baby blauwe geboorte snoep taart is super leuk om te trakteren. Bovenop de taart staat een heerlijke lolly.

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

2. Upload je eigen foto

Jouw foto komt dmv een transfer op de lolly te staan!

(Maximale grootte bestand 64 MB)

Geboorte Jongen – Snoeptaart

Deze baby blauwe Trakteer Snoeptaart Geboorte Jongen 30 stuks is super leuk om te trakteren en op tafel te zetten bij een geboortefeestje. Er staan 30 snoeptraktaties op deze lekkere snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly met eventueel een door uzelf gekozen afbeelding. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze.  De snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling snoeptaart: Spekbollen wit, Spekbollen blauw, schuim wolkjes en blauwe kusjes.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeppot dank je wel

Snoeppot – Dank

 12,90

chocolade hart papa

Chocolade Hart Papa

 12,90

stone slogan toiletregels

Stone Slogan Toiletregels

 8,90

mok rottweiler

Honden Mok – Rottweiler

 7,90