Snoepkado

Zoete Kleuren - Buffet Snoeptaart

 29,95

De snoeptaart is onweerstaanbaar met zijn heerlijke zoete kleuren. Deze Zoete Kleuren Snoeptaart staat super leuk op je feesttafel en is leuk om iemand kado te geven. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly voor de gelukkige.

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

2. Upload je eigen foto

Jouw foto komt dmv een transfer op de lolly te staan!

(Maximale grootte bestand 64 MB)

Buffet Snoeptaart Zoete Kleuren

Deze Buffet Snoeptaart Zoete Kleuren is niet alleen stoer door zijn stoere kleuren maar ook door de stoere snoepjes gemaakt met zoete kleuren snoep. Leuk om op tafel te zetten bij bijvoorbeeld het verjaardagsfeestje van uw zoete kind. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling van de taart: spekbollen roze, spekbollen rood, spekbollen oranje, love hearts, aardbei schuimpjes, hot lips, vulcano’s, tutti frutti, hartjes dubbel en  lover hearts.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

mok baas

Mok zwart wit – Baas

 6,50

mok geluk

Enjoy mok – Geluk

 7,90

snoeptoffee zus

Snoeptoffee – Zus

 7,50

champagne fles 50 jaar

Champagne fles – 50 Gefeliciteerd

 13,95