Snoepkado

Fleurige kleuren - Buffet Snoeptaart

Fleurige kleuren - Buffet Snoeptaart

 29,95

Helemaal blij met deze mooie fleurige kleuren van lekkere snoepjes. Deze Snoeptaart Fleurig is super leuk om op je feesttafel te zetten of om cadeau te geven. Bovenop de fleurige taart staat een heerlijke fleurige lolly combinatie

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

Vindt je Fleurige kleuren – Buffet Snoeptaart leuk? Deel het met anderen!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Buffet Snoeptaart Fleurig

Deze Buffet Snoeptaart Fleurig is bijzonder door zijn mooie kleuren. Je wordt er blij van. Leuk om op tafel te zetten bij een verjaardagsfeestje. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly-combinatie. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling snoeptaart: gekleurde spekbollen, fruit jojo’s, tutti frutti, tum tums, pika regenbogen, torcida regenbogen en zure matjes.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

ploffie chocolade kip

Chocolade kip Ploffie

 9,90

chocolade kunst ei

Luxe Kunst ei

 17,90

gouden chocolade ei

Luxe Gouden Paasei

 16,50

haas half ei

Plat Ei Haas

 7,50