Snoepkado

Fleurige kleuren - Buffet Snoeptaart

 29,95

Helemaal blij met deze mooie fleurige kleuren van lekkere snoepjes. Deze Snoeptaart Fleurig is super leuk om op je feesttafel te zetten of om cadeau te geven. Bovenop de fleurige taart staat een heerlijke fleurige lolly combinatie

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

Buffet Snoeptaart Fleurig

Deze Buffet Snoeptaart Fleurig is bijzonder door zijn mooie kleuren. Je wordt er blij van. Leuk om op tafel te zetten bij een verjaardagsfeestje. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly-combinatie. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling snoeptaart: gekleurde spekbollen, fruit jojo’s, tutti frutti, tum tums, pika regenbogen, torcida regenbogen en zure matjes.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

stone slogan save water

Stone Slogan Save Water

 8,90

chocolade hart opa

Chocolade Hart Opa

 12,90

snoeptaart meisje buffet

Geboorte Meisje – Buffet Snoeptaart

 29,95

snoeppot beterschap

Snoeppot – Beterschap

 12,90