Snoepkado

Hartjes Buffet Snoeptaart

 29,95

De liefde spat van deze lekkere buffet snoeptaart af! Deze Buffet Hartjes Snoeptaart is super leuk om op je feesttafel te zetten of om aan je grote liefde cadeau te geven. Bovenop de taart staat een heerlijke hart lolly voor de gelukkige.

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

2. Upload je eigen foto

Jouw foto komt dmv een transfer op de lolly te staan!

(Maximale grootte bestand 64 MB)

Hartjes Buffet Snoeptaart

Deze Buffet Snoeptaart Hartjes is de ideale taart om je liefde te tonen….. En bovendien super leuk om op tafel te zetten bij een feestje.
De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly met eventueel een door uzelf gekozen afbeelding  De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze.  Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling van de snoeptaart: spekbollen rood, spekbollen wit, kokindjes, lovers hearts, drop jojo’s, fruit jojo’s, magic sticks, witte muizen, aardbeien schuim en love hearts.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

bonbon uil

Chocolade Bonbon – Uil – Puur

 0,95

mok zoon

Enjoy mok – Liefste Zoon

 7,90

sokken papa

Funny Socks – Papa slaapt

 8,50

sokken 40

Funny Socks – 40 Jaar

 8,50