Snoepkado

Frozen - Snoeptaart

 19,50

Met deze sprookjes snoeptaart van de sneeuwkoningin maak je ieder kind blij.  De lekkere “koude” Trakteer Snoeptaart Frozen is super leuk om te trakteren of om op tafel te zetten bij een feestje. Bovenop de Frozen snoeptaart staat een heerlijke lolly met eetbare print voor de jarige prinses. – andere Frozen artikelen

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

2. Upload je eigen foto

Jouw foto komt dmv een transfer op de lolly te staan

(Maximale grootte bestand 64 MB)

Trakteer Snoeptaart Frozen 30 stuks

Deze lekkere “koude” Trakteer Snoeptaart Frozen 30 stuks is super leuk om te trakteren en op tafel te zetten bij een feestje. Er staan 30 snoeptraktaties op deze lekkere snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly met een afbeelding van Anna en Elsa of een door uzelf gekozen afbeelding. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze.  Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling snoeptaart: blauwe spekbollen, witte spekbollen, blauwe tutters en hartjes dubbel.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoepblik meisje

Snoepkado blik – Geboorte Meisje

 10,95

toffeemix crazy

Snoepzak Toffee mix

 2,50

stone slogan yesterday

Stone Slogan Yesterday

 8,90

snoeppot gefeliciteerd

Snoeppot – Gefeliciteerd

 12,90