fbpx
cropped logo header 2.png

Letter doosje S met een Snoepmix

Letter doosje S met een Snoepmix

 7,50

Sinterklaas Letter Doosje S – De Perfecte Traktatie voor Chocoladevrije Vreugde!

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!”

Vindt je Letter doosje S met een Snoepmix leuk? Deel het met anderen!

Letter Doosje S met een Snoepmix

“Sinterklaas Letter Doosje S – De Perfecte Traktatie voor Chocoladevrije Vreugde!”

Vier Sinterklaas op een zoete en zorgeloze manier met ons Sinterklaas Letter Doosje S, ideaal voor degenen die geen chocolade kunnen of willen eten. Dit vrolijke doosje bevat een speciale snoepmix en belooft een feest van smaak zonder chocolade.

Ons Sinterklaas Letter Doosje S met snoepmix is met dezelfde zorg en liefde samengesteld als onze chocoladeletters. Het biedt een scala aan kleurrijke en smakelijke snoepjes, van zachte en zoete tot knapperige en verfrissende, waardoor het een ideale traktatie is voor iedereen.

Of je nu deze snoepmix wilt cadeau geven, in de schoen van een geliefde wilt leggen, of gewoon een heerlijke afwisseling zoekt voor chocolade, ons Sinterklaas Letter Doosje S met snoepmix past bij elke gelegenheid. Geniet van de verscheidenheid aan smaken en texturen die dit doosje te bieden heeft.

Bestel vandaag nog je eigen Sinterklaas Letter Doosje S en laat de vreugde van Sinterklaas tot leven komen zonder chocolade. Het is niet alleen een traktatie; het is een viering van smaak en inclusiviteit in elke hap. Laat de magie van het feest schitteren met ons Sinterklaas Letter Doosje S met snoepmix!”

Voor de kleine snoeper hebben we een kleinere letter S in melk, en voor de snoep of drop liefhebber een speciaal letter doosje S.

De snoep letter wordt  ingepakt in doorzichtige folie met gekleurde linten. Eventueel kunt u een eigen tekst kwijt op een extra aangebracht zijden lint om het kado nog meer kracht of  charme te geven. Op deze manier kunt u uw kado nog persoonlijker maken. Leuk kado van de Sint op 05 december.

Ingredienten Letter doosje S met een Snoepmix

Snoepmix; glucosestroop, suiker, zetmeel, bruine suikerstroop, tarwemeel, gelatine, dextrose, voedingszuur: citroenzuur; zoethoutextract (3%in dropaandeel), aroma, kookzout, vruchten- en plantenconcentraten: saffloer, spirulina, appel, rammenas, zoete aardappel, wortel, zwarte bes, hibiscus, vlierbes, sinaasappel, appelbes, druif, citroen; karamelstroop, glansmiddelen: bijenwas wit, bijenwas geel, carnaubawas; vlierbesextract, kleurstof: indigotine; invertsuikerstroop. Bevat Gluten Bevat sporen van Melk

Bekijk ook andere Snoepkado's

champagne fles prettige feestdagen

Champagne fles – Prettige feestdagen

 13,95

chocolade sleutel melk

Chocolade Sleutel Melk

 11,50

mok opkikker

Mok Cartoon Opkikker

 6,90 8,90

bieropener 30 jaar

Bieropener – 30 jaar

 6,90