fbpx
cropped logo header 2.png

Letter S Melk Chocolade

Letter S Melk Chocolade

 7,50

Sinterklaas Letter in Melkchocolade – Verwen jezelf of een ander met een Vrolijk Letterdoosje!”

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!”

Vindt je Letter S Melk Chocolade leuk? Deel het met anderen!

Letter S Melk Chocolade

Sinterklaas Letter in Melkchocolade – Verwen jezelf of een ander met een Vrolijk Letterdoosje!”

Stap binnen in de feestelijke sfeer van Sinterklaas met onze Sinterklaas Letter in melkchocolade. Deze heerlijke lekkernij is verpakt in een vrolijk letterdoosje en belooft de perfecte traktatie om de magie van het feest te vieren.

Onze Sinterklaas Letter in melkchocolade is met liefde en precisie vervaardigd door onze ervaren chocolatiers. Elke hap onthult de rijke en romige smaak van melkchocolade, en het vrolijke letterdoosje voegt een extra dosis vreugde toe aan deze traditionele favoriet.

Of je nu deze Sinterklaas Letter als cadeau wilt geven, in de schoen van een geliefde wilt leggen, of gewoon je eigen smaakpapillen wilt verwennen, ons vrolijke Letterdoosje is de perfecte keuze. Geniet van de heerlijkheid van melkchocolade en de feestelijke ambiance die dit product met zich meebrengt.

Bestel vandaag nog je eigen Sinterklaas Letter in melkchocolade en laat je betoveren door de vrolijkheid van het feest. Het is niet alleen een lekkernij; het is een viering van traditie en smaak in elke hap. Laat de magie van Sinterklaas tot leven komen met ons Sinterklaas Letterdoosje!”

Bestel vandaag nog je eigen Chocolade Letters en laat de magie van Sinterklaas tot leven komen in de vorm van heerlijke chocolade. Het is niet alleen een lekkernij; het is een viering van traditie en smaak in elke hap. Laat je hart verwarmen en je smaakpapillen verwennen met onze Chocolade Letters in melk, wit en puur, onze opgespoten chocolade letters in melk, wit en puur, met  hazelnoten in melk en puur!”

De Chocolade letter  ligt in luxe letterdoos, het gewicht is 220 gram. De afbeelding op de luxe letter is variabel.

Voor de kleine snoeper hebben we een kleinere letter S in melk, en voor de snoep of drop liefhebber een speciaal letter doosje S.

De chocolade letter wordt  ingepakt in doorzichtige folie met gekleurde linten. Eventueel kunt u een eigen tekst kwijt op een extra aangebracht zijden lint om het cadeau nog meer kracht of  charme te geven. Op deze manier kunt u uw cadeau nog persoonlijker maken. Leuk cadeau van de Sint op 05 december.

De ingrediënten van de Letter S Melk Chocolade

Voedingswaarden per 100 gram
Energie 2289 Kj (547 Kcal)
Vetten 32.5 g.
Vetten verzadigd 20.1 g.
Koolhydraten 57.0 g.
Eiwitten 6.5 g.
Zout 0.21 g.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

Snoepboeket Stoere Kleuren

Snoepboeket Stoere Kleuren

 8,95

Sint pakket

Sinterklaas Smul Pakketje

 9,90

wijnglas ma's wijn

Proost – Ma’s wijn

 7,90

bieropener ouwe zak

Bieropener – Ouwe Zak

 6,90