fbpx
cropped logo header 2.png

Chocolade Holfiguur Sint

Chocolade Holfiguur Sint

 17,90

Voor de echte chocolade liefhebber hebben wij deze heerlijke chocolade Sint. De Chocolade Sint heeft een afmeting van 20cm en weegt ca 400 gram.

Uitverkocht

Vindt je Chocolade Holfiguur Sint leuk? Deel het met anderen!

Chocolade Sint

Chocolade  Sint. Voor de echte chocolade liefhebber hebben wij deze heerlijke chocolade Sint. De Chocolade Sint heeft een afmeting van 20cm en weegt ca 400 gram.

De traditionele Bonbons en chocoladeproducten nemen een unieke positie in binnen het marktsegment voor chocolade. Naast de uitzonderlijke hoge kwaliteit hebben onze producten een unieke vormgeving en vertegenwoordigen zij een ongeëvenaarde smaakervaring. We love chocolate!

De chocolade Sint wordt  ingepakt in doorzichtige folie met gekleurde linten. Eventueel kunt u een eigen tekst kwijt op een extra aangebracht zijden lint om het kado nog meer kracht of  charme te geven. Op deze manier kunt u uw kado nog persoonlijker maken. Leuk kado van de Sint op 05 december.

Chocolade Sint is te koop bij snoepkado.com

Snoepkado.com en Zusenzow.com zijn de webshops van Zusenzow uit Boxtel. Sinds 2004 is snoepkado.com actief in het maken van lekkere leuke snoepkado’s. Wij maken en leveren alles uit eigen voorraad. Wij hebben een ruim assortiment snoep van alle bekende snoepmerken en onze chocolade artikelen worden vervaardigd in een bonbonatelier. Tevens hebben wij een leuk en uitgebreid assortiment thema cadeaus. We onderscheiden ons door samen te werken met ondernemingen met eigen ontwerpen, persoonlijke teksten en een breed productaanbod.

In combinatie met speciale themaverpakkingen maken we allerlei leuke zoete snoepkadootjes. Op uw verzoek kunnen alle snoepkadootjes aangepast worden aan uw wensen. Samen met u bepalen we de soorten snoep, de kleuren, de vormen en de aantallen. Het assortiment kado´s kan naar wens gecombineerd worden met een lekkernij. Alle kado’s kunnen gepersonaliseerd worden middels een zijden lint met een tekst naar keuze.

Snoepkado.com verzendt alle kado´s binnen twee werkdagen na bestelling naar het opgegeven adres. Houd er rekening mee dat de pakketdiensten geen bestellingen afleveren op zon- en feestdagen.

Heeft u een feest, receptie of een andere reden om grotere aantallen te bestellen? Bent u op zoek naar een snoeptaart, snoepboeket, snoepkado-doosje of een ander kado?

Wij denken graag met u mee!

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeptrommel bedankt

Snoeptrommel – Bedankt

 12,90

snoepblikje mama

Snoepblikje – Mama

 7,90

Titel stone slogan bier vrouw

Stone Slogan Bier-Vrouw

 8,90

champagne flessen nr 1

Champagne fles – Mijn nummer 1

 13,95