Snoepkado

Geboorte Meisje - Snoeptaart

 19,50

De babyroze buffet tafel is helemaal compleet met deze schattige geboortetaart. Deze snoeptaart is super leuk om te trakteren. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly.

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

2. Upload je eigen foto

Jouw foto komt te staan op de lolly in snoeppapier

(Maximale grootte bestand 64 MB)

Geboorte Meisje – Snoeptaart

Deze lekkere baby roze Trakteer Snoeptaart Geboorte Meisje 30 stuks is super leuk om te trakteren en op tafel te zetten bij een geboortefeestje. Er staan 30 snoeptraktaties op deze lekkere snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly met een door uzelf gekozen afbeelding, gemaakt van fondant. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze.  Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling snoeptaart: witte spekbollen, roze spekbollen, biggetjes en schuim hartjes.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoepkado doosje rijbewijs

Snoepkado Doosje – Rijbewijs

 9,95

kikker met hart

Chocolade Kikker met Hart

 9,90

mok dochter

Enjoy mok – Liefste dochter

 7,90

beertjes

Snoepzak Beertje geolied

 1,99