fbpx
cropped logo header 2.png

Voetbal – Snoeptaart Feyenoord – Uitdeelcadeau

Voetbal – Snoeptaart Feyenoord – Uitdeelcadeau

 24,90

Laat je Feyenoord-hart juichen met onze heerlijke Snoeptaart Feyenoord!Met 30 tractaties! 
Vindt je Voetbal – Snoeptaart Feyenoord – Uitdeelcadeau leuk? Deel het met anderen!

Voetbal – Snoeptaart Feyenoord – Uitdeelcadeau

Laat je Feyenoord-hart juichen met onze heerlijke Snoeptaart Feyenoord!

Als Feyenoord-fan wil je jouw passie voor de club op alle mogelijke manieren tonen. Onze Snoeptaart Feyenoord is de perfecte traktatie om jouw liefde voor deze legendarische voetbalclub te vieren. Met een smakelijke combinatie van snoepjes en een opvallend Feyenoord-thema is deze taart een feest voor de smaakpapillen en een visueel spektakel!

Een smakelijke ode aan Feyenoord:
Onze Snoeptaart Feyenoord is met zorg en vakmanschap samengesteld om jouw Feyenoord-feest compleet te maken. Onze getalenteerde bakkers gebruiken alleen hoogwaardige snoepjes en verse ingrediënten om een meesterwerk te creëren dat de ware geest van Feyenoord weerspiegelt.

Maatwerk voor jouw feest:
Bij ons begrijpen we dat elke Feyenoord-fan uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties voor jouw Snoeptaart Feyenoord. Kies uit verschillende maten, vormen en smaken, zodat je taart perfect past bij jouw speciale gelegenheid. Of het nu een verjaardagsfeest, een kampioenschapviering of een andere feestelijke gebeurtenis is, wij zorgen ervoor dat jouw Snoeptaart Feyenoord de show steelt en indruk maakt op alle Feyenoord-liefhebbers.

Kwaliteit en snelle levering:
Wij streven naar uitmuntendheid in zowel smaak als service. Onze Snoeptaart Feyenoord wordt met liefde bereid en zorgvuldig verpakt, zodat hij in perfecte staat bij jou wordt afgeleverd. We begrijpen ook dat timing belangrijk is, daarom bieden we snelle en betrouwbare levering, zodat je op tijd kunt genieten van jouw Feyenoord-traktatie.

Bestel jouw Snoeptaart Feyenoord vandaag nog!
Ben je klaar om jouw Feyenoord-hart te laten juichen met een heerlijke Snoeptaart Feyenoord? Bestel vandaag nog en maak jouw feest compleet met deze smakelijke en opvallende traktatie. Geniet van de zoete sensatie van onze snoepjes en laat jouw Feyenoord-trots zien. Laat de Feyenoord-fan in jou stralen!

De ingrediënten en allergenen van uitdeel cadeau  snoeptaart Voetbal Feyenoord

Ingrediënten:

Spekbol wit; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, aroma’s en maiszetmeel.

Kan sporen bevatten van melk en soja. Gluten vrij, Pinda en noten vrij, AZO kleurstoffen vrij.

Spekbol rood; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, kleurstoffen E120, aroma’s en maiszetmeel.

Kan sporen bevatten van melk en soja. Gluten vrij, Pinda en noten vrij, AZO kleurstoffen vrij.

Aardbei rol; glucose stroop, tarwe zetmeel, water,  suiker, citroenzuur, kleurende levensmiddelen,  aroma.

 Gelatine vrij, pinda en noten vrij, lactose vrij, soja vrij, vrij van AZO kleurstoffen.

Voetbal lollie; Glucosestroop, suiker, citroenzuur, natuurlijke aroma’s

Vegan, veggie, gelatine vrij, glutenvrij, pinda en noten vrij, soja vrij, lactose vrij, AZO kleurstoffenvrij. 

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Voetbal snoeptaart Feyenoord voor een echte Feyenoord fan. Een  heerlijke combinatie van de voetbal lolly, een aardbeiring als middenstip en een zachte spekbol. In de kleuren van Feyenoord, PSV en Ajax.

Er staan 30 snoeptraktaties op deze lekkere snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. Onze snoepvoorraad wordt wekelijks aangevuld door Sweet & Candy en Groeneveld Zoetwaren. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken. Naast deze populaire snoeptaart  hebben we een ruim assortiment snoeptaarten, trakteer snoeptaarten en buffet snoeptaarten, voor jong en oud, van lief tot stoer.

Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Klik hier op een van onze andere snoeptaarten; snoeptaart voetbal rood, snoeptaart voetbal groen,

Bekijk ook andere Snoepkado's

champagne fles geslaagd

Champagne fles – Geslaagd

 13,95

snoeptaart Feyenoord

Voetbal – Snoeptaart Feyenoord – Uitdeelcadeau

 24,90

snoeptrommel collega

Snoeptrommel – Collega

 12,90

snoepblikje jarige

Snoepblikje – Jarige

 7,90