fbpx
cropped logo header 2.png

Voetbal – Snoeptaart – Uitdeelcadeau – Groen

Voetbal – Snoeptaart – Uitdeelcadeau – Groen

 24,90

Trakteer Snoeptaart – Voetbal.Laat je voetbaldromen uitkomen met onze heerlijke snoeptaart voetbal!Deze snoeptaart is gluten vrij.Met 30 traktaties
Vindt je Voetbal – Snoeptaart – Uitdeelcadeau – Groen leuk? Deel het met anderen!

Voetbal – Snoeptaart – Uitdeel Cadeau Groen

Laat je voetbaldromen uitkomen met onze heerlijke snoeptaart voetbal! Deze smakelijke traktatie is perfect voor voetbalfans die ook dol zijn op snoep. Geniet van elke snoepje van deze feestelijke taart terwijl je de opwinding van het voetbalspel herbeleeft.

Onze snoeptaart voetbal is met zorg en precisie samengesteld om de voetbalsfeer tot leven te brengen. De taart is prachtig versierd met voetbalgerelateerde elementen, zoals suikerachtige voetballen, de middenstip en een voetbal lollie. Het is een visueel spektakel dat elke voetbalfan zal bekoren.

Maar het draait niet alleen om het uiterlijk. Onze snoeptaart voetbal zit boordevol heerlijke snoepjes die je smaakpapillen zullen verwennen. Elk snoepje biedt een smaakvolle viering van voetbal en teamspirit.

Of je nu een verjaardagsfeestje viert, een voetbalevenement organiseert of gewoon een traktatie zoekt om de voetbalsfeer te versterken, onze snoeptaart voetbal is de ideale keuze. Het zal de feestvreugde vergroten en de liefde voor voetbal vieren.

Bestel vandaag nog onze snoeptaart voetbal en geniet van een smaakvolle traktatie terwijl je je favoriete sport viert. Laat je meeslepen door de opwinding van het voetbalspel terwijl je je tegoed doet aan deze heerlijke lekkernij. Het is een gegarandeerd succes voor elke voetbalfan, groot of klein. Beleef een smaakvolle voetbalervaring met onze heerlijke snoeptaart voetbal!

De ingrediënten en allergenen van uitdeel cadeau  snoeptaart Voetbal Groen

Spekbol wit; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, aroma’s en maiszetmeel.

Spekbol groen; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, kleurstoffen E100 E133, aroma’s en maiszetmeel.

Spekbol zwart; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, kleurstoffen E153, aroma’s en maiszetmeel.

Spekbollen kunnen  sporen bevatten van melk en soja. Gluten vrij, Pinda en noten vrij, AZO kleurstoffen vrij.

Appelring ; glucose stroop, water, gelatine, suiker, citroenzuur, kleurende levensmiddelen, appelsap concentraat, aroma.

Gluten vrij , pinda en noten vrij, lactose vrij, soja vrij, vrij van AZO kleurstoffen.

Voetbal lollie; Glucosestroop, suiker, citroenzuur, natuurlijke aroma’s

Vegan, veggie, gelatine vrij, glutenvrij, pinda en noten vrij, soja vrij, lactose vrij, AZO kleurstoffenvrij. 

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Deze Voetbal snoeptaart groen is een heerlijk uitdeel cadeau. Een  heerlijke combinatie van de voetbal lolly, een appelring als middenstip en een zachte spekbol. Hier maak je ieder kind blij mee.

Er staan 30 snoeptraktaties op deze lekkere snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. Onze snoepvoorraad wordt wekelijks aangevuld door Sweet & Candy en Groeneveld Zoetwaren. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken. Naast deze populaire snoeptaart  hebben we een ruim assortiment snoeptaarten, trakteer snoeptaarten en buffet snoeptaarten, voor jong en oud, van lief tot stoer.

Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Klik hier op een van onze andere snoeptaarten; snoeptaart voetbal rood,

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoepkado doosje rood

Snoepkado doosje – Rood

 9,95

Snoeptaart pizza

Pizza – Snoeptaart – Uitdeel Cadeau

 24,90

snoeppot papa

Snoeppot – Papa

 12,90

candy bucket 70 jaar

Snoeppot – Bucket – 70 jaar

 11,90