Snoepkado

Top 10 schoencadeautjes

12 oktober 2022

Top 10 schoencadeautjes: dit lekkers wil je in je schoen!

12 november is de intocht van Sinterklaas in Nederland. Vol verwachting kloppen duizenden kinderhartjes en een van de mooiste tradities die bij het Sinterklaasfeest hoort, is het ‘schoentje zetten’. De volgende ochtend moet de betreffende schoen natuurlijk wel gevuld zijn met een leuke én lekkere traktatie. Daarom vind je hier het overzicht van de 10 lekkerste schoencadeautjes van 2022.
Sinterklaas

#1 Chocoladeletter

Het Sinterklaasfeest is niet compleet zonder chocolade letters in je schoen! Dit is het schoencadeautje bij uitstek en in ons assortiment hebben we de smaken puur, melk en wit; maar ook een gevulde chocolade letter met noten en cranberries! Onze chocoladeletters worden met liefde gemaakt en komen prachtig verpakt naar je toe. Wil je als hulpsint een eigen tekst toevoegen aan de verpakking? Dat kan! Geef het lekkerste cadeau dat er is: chocolade!

chocolade letter puur luxe

Chocolade Letter Luxe opgespoten Puur

 9,50

#2 Chocolade Pakket

Chocolade heb je nooit genoeg dus ook de nummer twee op onze lijst schoencadeautjes is van chocolade. Ons Chocolade Assorti pakket is speciaal samengesteld voor Sinterklaas en bevat een chocoladeletter in de vorm van een S. Deze letter is heeft maar liefst 3 smaken. Daarnaast vind je er ook een zakje strooigoed en een staafkoker gevuld met Italiaanse bonbons. Dit is het Sinterklaas presentje voor de echte chocolade-liefhebber.
zak van sint

Chocolade Assorti Pakket

 20,50

#3 Dropletter

Sinterklaas is een Nederlandse traditie maar er is nog een typisch Nederlands product dat in deze lijst niet mag ontbreken: drop! Daarom op nummer 3 onze drop letter! Een heerlijke letter S gevuld met de lekkerste drop! Combineer het beste van twee werelden en geef deze Sinterklaas eens geen chocolade maar drop!

drop letter

Letter S met Drop Mix

 6,50

#4 Snoepblik

Een geliefd schoencadeautje voor vrijwel alle leeftijden: ons snoepblik! Een stevig blik gevuld met een snoepsoort naar keuze. Het blik personaliseer je gemakkelijk en je kan daarnaast ook nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Dit is het schoencadeau voor de zoetekauwen onder ons!

snoepblik hartjes

Snoepkado blik – Hartjes

 10,95

#5 Chocolade gereedschapset

Heb je een schoencadeautje nodig voor een echte Bob-de-bouwer? Dan is onze gereedschapset van chocolade het perfecte cadeau. De set bestaat uit een hamer, een schroevendraaier en een tang. Na het klussen mag je deze set natuurlijk gewoon lekker opeten.

chocolade gereedschap

Chocolade Gereedschap set

 8,50

#6 Chocolade boormachine

Leuk als aanvulling op onze Chocolade gereedschapset: onze chocolade boormachine. Een uniek schoencadeau met twee kleuren chocolade. Deze lekkernij is natuurlijk ook erg leuk voor de pappa’s.

chocolade boor

Chocolade Boormachine

 12,50

#7 Chocolade controller

Alle game-fanaten opgelet! Normaal gezien zou je het niet adviseren maar deze controller kun je na winst, gewoon opeten! Hij is gemaakt van chocolade en past natuurlijk prima in elke schoen. Het schoencadeau voor alle gamers!

game controller

Chocolade Controller

 6,50

#8 Chocolade bonbon

Bonbons worden vaak over het hoofd gezien als schoencadeau, maar ze zijn het ideale product om een schoentje mee te vullen. Bonbons zijn er in heel veel verschillende smaken en in de leukste vormen. De verpakking voorzien we graag van een persoonlijke notitie van de hulpsint.

bonbondoosje

225 Gram Chocolade Bonbons

 8,50

#9 Sint chocolade

Een klassieker onder de Sinterklaas chocolade zijn toch wel de holle sint en piet chocolade figuren! Heerlijk bij een glas warme chocomelk en volledig in de stijl van het heerlijk avondje.

chocolade sint

Chocolade Holfiguur Sint

 17,90

#10 Snoepkado doosje

En op plaats 10 van deze schoencadeautjes top 10: ons heerlijke snoepkado doosje! Tussen de verschillende dessins zit er altijd eentje die past. Wij vullen dit mooie doosje met een snoepmix naar keuze en voorzien hem van een tekst naar keuze. Ook Sinterklaas maakt het zich graag makkelijk met onze leuk schoencadeautjes.

snoepkado doosje rood

Snoepkado doosje – Rood

 9,95

Wij van Snoepkado wensen je een heerlijk avondje en heel veel voorpret met onze heerlijke schoencadeautjes.

Bekijk andere blogs!

Buffet-feest taart, een heerlijk pronkstuk op ieder feest!

17 augustus 2016
Buffet-feest taart, een heerlijk pronkstuk op ieder feest! Hoe leuk is het om naast de traditionele taart, een heerlijke  snoeptaart op...

Baby Collectie

23 september 2019
De zwangerschap en de geboorte van een kind zijn bijzondere en kostbare momenten in het leven. Speciaal voor deze gelegenheden...

Snoep trakteer taart!

10 oktober 2016
Snoep trakteer taart! Wie jarig is mag trakteren. Nu nog een goed idee. Snoep taarten zijn bijzonder geschikt om te...