fbpx
cropped logo header 2.png

Snoepboeket Chocolade

Snoepboeket Chocolade

 9,95

Speciaal voor de chocolade liefhebber maken wij deze heerlijke boeketten. Ben jij op zoek naar een cadeau voor een chocolade fan, dan maak je deze zeker gelukkig met dit overheerlijke chocoladeboeket.We love chocolate!.Wij maken en verzenden het boeket, met persoonlijke tekst op het zijden lint binnen twee werkdagen.

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!”

Vindt je Snoepboeket Chocolade leuk? Deel het met anderen!

Snoepboeket Chocolade

Speciaal voor de chocolade liefhebber maken wij deze heerlijke boeketten. Ben jij op zoek naar een cadeau voor een chocolade fan, dan maak je deze zeker gelukkig met dit overheerlijke chocoladeboeket.

We love chocolate!.

Wij maken en verzenden het boeket, met persoonlijke tekst op het zijden lint binnen twee werkdagen.

Snoepboeket chocolade is een lekker, leuk en uniek cadeau.  De afmetingen zijn 15×15 cm en het gewicht is ongeveer 275 gram.

Een heerlijke traktatie voor vele gelegenheden en thema’s, zoals bijvoorbeeld Valentijn, Vaderdag, Moederdag, geslaagd, opkikkertje of een bedankje. Het chocoladeboeket wordt evenals het bonbonboeket vervaardig met chocolade van chocolaterie Albért. Wij werken met diverse soorten chocolade, zoals studenten flikken, krokantrotsjes, pindarotjes, fudge, chocolade rozijnen en andere lekkernijen. In de smaken melk, wit en puur.  Op verzoek kunnen wij ook chocoladeboeketten maken voor personen met voedsel intoleranties. De chocoladeboeketten worden verpakt in doorzichtige folie met gekleurd krullint. Aan het boeket wordt een zijden lint bevestigd met een tekst naar keuze. Hierdoor maak je het chocoladeboeket nog persoonlijker.

De inhoud van het chocoladeboeket is lekker en verrassend.

Het chocoladeboeket op de foto in de web winkel kan afwijken van het chocoladeboeket dat wij voor u gaan vervaardigen. Wij zijn namelijk afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden chocoladeboeket heeft wel altijd de looks van het afgebeelde chocoladeboeket. De chocolade is verpakt in een rond transparant doosje en daarna verpakt tot een chocoladeboeket. Na het openmaken van het chocoladeboeket valt het dus niet uit elkaar, maar kunt u de chocolade bewaren in het transparante doosje.

Naast het chocoladeboeket, vind je ook diverse andere heerlijke en gekleurde snoepboeketten in ons assortiment. Wij maken de snoepboeketten ook op verzoek in allerlei kleuren voor bedrijven en verenigingen. Neem hiervoor contact met ons op, om je speciale wensen door te nemen. Wij denken graag met je mee.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

ploffie chocolade kip

Chocolade kip Ploffie

 9,90

snoeppot love you

Snoeppot – Love you to the moon and back

 12,90

stone slogan happy

Stone Slogan Happy Together

 8,90

snoeptoffee nieuwe woning

Snoeptoffee – Nieuwe woning

 7,50