fbpx
cropped logo header 2.png

Snoepboeket Bonbons

Snoepboeket Bonbons

 10,95

Speciaal voor de bonbon liefhebber maken wij deze heerlijke bonbonboeketten. Ben jij op zoek naar een cadeau voor een bonbon fan, dan maak je deze zeker gelukkig met dit overheerlijke bonbonboeket.We love chocolate!.(verzending 1 – 2 werkdagen)

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!”

Vindt je Snoepboeket Bonbons leuk? Deel het met anderen!

Snoepboeket Bonbons

Speciaal voor de bonbon liefhebber maken wij deze heerlijke boeketten. Ben jij op zoek naar een cadeau voor een bonbon fan, dan maak je deze zeker gelukkig met dit overheerlijke bonbonboeket.

We love chocolate!.

Wij maken en verzenden het boeket, met persoonlijke tekst op het zijden lint binnen twee werkdagen.

Snoepboeket Bonbons is een lekker, leuk en uniek cadeau.  De afmetingen zijn 15×15 cm en het gewicht is ongeveer 275 gram.

Een heerlijke traktatie voor vele gelegenheden en thema’s, zoals bijvoorbeeld Valentijn,  verjaardag, Moederdag, geslaagd, opkikkertje of avondvierdaagse. Het bonbonboeket en de chocoladeboeketten worden vervaardigd met de chocolade en de  de handgemaakte bonbons van chocolaterie Albért. Wij werken met diverse soorten heerlijk gevulde bonbons. In de smaken melk, wit en puur. De bonbonboeketten zijn ALCOHOL vrij. Op verzoek kunnen wij ook bonbon boeketten maken voor personen met voedsel intoleranties. De bonbon boeketten worden verpakt in doorzichtige folie met gekleurd krullint. Aan het boeket wordt een zijden lint bevestigd met een tekst naar keuze. Hierdoor maak je het snoepboeket nog persoonlijker.

De inhoud van het bonbonboeket is lekker en verrassend.

Het bonbonboeket op de foto in de web winkel kan afwijken van het bonbonboeket dat wij voor u gaan vervaardigen. Wij zijn namelijk afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden bonbon boeket heeft wel altijd de looks van het afgebeelde bonbon boeket. De bonbons zijn verpakt in een rond transparant doosje en daarna verpakt tot een bonbonboeket. Na het openmaken van het bonbonboeket valt het dus niet uit elkaar, maar kunt u de bonbons bewaren in het transparante doosje.

Naast het bonbonboeket, vind je ook diverse andere heerlijke en gekleurde snoepboeketten in ons assortiment. Wij maken de snoepboeketten ook op verzoek in allerlei kleuren voor bedrijven en verenigingen. Neem hiervoor contact met ons op, om je speciale wensen door te nemen. Wij denken graag met je mee.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

stone slogan spaar

Stone Slogan Spaar Geen Centen

 8,90

bierpul 65

Bierpul 65 Jaar

 7,90

chocolade Boeddha

Chocolade Boeddha

 11,50

snoeptoffee jammer

Snoeptoffee – Jammer dat je weggaat

 7,50