fbpx
cropped logo header 2.png

Kinderfeestje Voetbal

Kinderfeestje Voetbal

 29,90

Bereid je voor op een geweldig kinderfeest met ons Voetbal Kinderfeest Pakket!
Vindt je Kinderfeestje Voetbal leuk? Deel het met anderen!

Kinderfeestje Voetbal

“Bereid je voor op een geweldig kinderfeest met ons Voetbal Kinderfeest Pakket! Bij Snoepkado.com begrijpen we dat kinderfeestjes bijzondere herinneringen moeten creëren, en ons complete pakket biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd voetbalfestijn.

Dit Voetbal Kinderfeest Pakket begint met een heerlijk snoeptaartje dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de smaakpapillen van de kinderen zal verrassen. En dat is slechts het begin. We hebben vlaggen, bordjes, bekers en ballonnen, allemaal met een opwindend voetbalthema dat de sfeer van het feest op gang zal brengen.

Maar wat dit pakket echt speciaal maakt, is het cadeau snoepzakje. Elk kind verdient een verrassing en ons snoepzakje zit boordevol traktaties en kleine geschenkjes om het feestplezier compleet te maken.

Bij Snoepkado.com hechten we veel waarde aan kwaliteit en detail. Al onze feestartikelen zijn zorgvuldig geselecteerd voor duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht. We willen ervoor zorgen dat elk kinderfeestje een onvergetelijke ervaring wordt, en ons Voetbal Kinderfeest Pakket is de perfecte manier om dat te bereiken.

Maak van elk feestje een voetbalspektakel met ons Voetbal Kinderfeest Pakket. Ontdek vandaag nog ons assortiment en zie hoe gemakkelijk het is om de perfecte voetbalsfeer te creëren voor de kleintjes bij [Jouw Bedrijfsnaam].”

 

De ingrediënten en allergenen van Kinderfeestje Voetbal

Spekbol wit; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, aroma’s en maiszetmeel.

Spekbol groen; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, kleurstoffen E100 E133, aroma’s en maiszetmeel.

Spekbol zwart; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, kleurstoffen E153, aroma’s en maiszetmeel.

Spekbollen kunnen  sporen bevatten van melk en soja. Gluten vrij, Pinda en noten vrij, AZO kleurstoffen vrij.

Appelring ; glucose stroop, water, gelatine, suiker, citroenzuur, kleurende levensmiddelen, appelsap concentraat, aroma.

Gluten vrij , pinda en noten vrij, lactose vrij, soja vrij, vrij van AZO kleurstoffen.

Voetbal lollie; Glucosestroop, suiker, citroenzuur, natuurlijke aroma’s

Vegan, veggie, gelatine vrij, glutenvrij, pinda en noten vrij, soja vrij, lactose vrij, AZO kleurstoffenvrij. 

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeptoffee papa

Snoeptoffee – Papa

 7,50

stone slogan love

Stone Slogan Love

 8,90

mok lover

Mok Cartoon Lover

 6,90 8,90

chocolade piet

Chocolade Holfiguur Piet

 17,90