fbpx
cropped logo header 2.png

Kinderfeestje Unicorn (8kids)

Kinderfeestje Unicorn (8kids)

 29,90

Laat de magie tot leven komen met ons Unicorn Kinderfeest Pakket – de droom van elk kind!
Vindt je Kinderfeestje Unicorn (8kids) leuk? Deel het met anderen!

Unicorn Kinderfeest versiering

“Laat de magie tot leven komen met ons Unicorn Kinderfeest Pakket – de droom van elk kind! Bij Snoepkado.com begrijpen we dat kinderfeestjes speciale momenten zijn, en we hebben alles wat je nodig hebt om van elk feestje een betoverende gebeurtenis te maken.

Ons Unicorn Kinderfeest Pakket bevat een complete set van feestelijke benodigdheden. Het begint met een prachtige snoeptaart die niet alleen oogstrelend is, maar ook een heerlijke traktatie voor alle kleine gasten. Vervolgens vind je vlaggen, bordjes, bekers en ballonnen, allemaal met een schattig eenhoornthema dat de verbeelding van de kinderen zal prikkelen.

Maar dat is nog niet alles! Elk kind verdient een speciale verrassing, en daarom hebben we een cadeau snoepzakje toegevoegd aan dit pakket. Het zit boordevol lekkernijen en kleine geschenkjes om het feestplezier compleet te maken.

Bij Snoepkado.com hechten we veel waarde aan kwaliteit en detail, en daarom zijn al onze feestartikelen zorgvuldig geselecteerd voor duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht. We willen ervoor zorgen dat elk kinderfeestje een onvergetelijke ervaring wordt, en ons Unicorn Kinderfeest Pakket is de perfecte start.

Maak van elk feestje een sprookje met ons Unicorn Kinderfeest Pakket. Ontdek vandaag nog ons assortiment en zie hoe gemakkelijk het is om een betoverende wereld te creëren voor de kleintjes bij Snoepkado.com.”

De ingrediënten en allergenen van uitdeel cadeau  snoeptaart Unicorn

Ingrediënten:

Spekbol wit; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, aroma’s en maiszetmeel.

Kan sporen bevatten van melk en soja. Gluten vrij, Pinda en noten vrij, AZO kleurstoffen vrij.

Schuimtorentje; glucose stroop, water, gelatine, suiker, citroenzuur, emulgator, kleurstoffen, aroma, bijenwas, E102.E129, E133.

Gluten vrij , gelatine vrij, pinda en noten vrij, lactose vrij, soja vrij

Feestbeest; Glucosestroop, suiker, zetmeel, aardappel proteine, citroenzuur, natuurlijke aroma’s , fruit concentraten, planten concentraten, zonnebloem, glansmiddel.

Vegan, veggie. Bevat sporen van melk, gelatine vrij, glutenvrij, pinda en noten vrij, soja vrij, AZO kleurstoffenvrij. 

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

Snoepboeket stoer

Snoepboeket Stoere Kleuren

 8,95

stone slogan huisregels

Stone Slogan Huisregels

 8,90

snoeptrommel vriendin

Snoeptrommel – Vriendin

 12,90

snoeptrommel rijbewijs

Snoeptrommel – Rijbewijs

 12,90