fbpx
cropped logo header 2.png

Snoepzak Sinterklaas Snoepmix

Snoepzak Sinterklaas Snoepmix

 5,90

Laat de magie van Sinterklaas tot leven komen met onze betoverende Sint Snoepzakken!
Vindt je Snoepzak Sinterklaas Snoepmix leuk? Deel het met anderen!

Sinterklaas Snoepzak Snoepmix

“Laat de magie van Sinterklaas tot leven komen met onze betoverende Sint Snoepzakken! Bij Snoepkado.com begrijpen we dat Sinterklaas draait om traktaties en verrassingen, en onze snoepzakken zijn de perfecte manier om deze feestelijke tijd te omarmen.

**Snoepzakken vol Zoete Verleidingen:**
Onze Sint Snoepzakken zijn gevuld met de heerlijkste traktaties. Kies uit een verleidelijke Dropmix voor liefhebbers van drop, een Snoepmix boordevol kleurrijke lekkernijen, of zelfs Sint Snoepzakken gevuld met vrolijke kinderartikelen. Wat je ook kiest, je krijgt een snoepzak die straalt van plezier en genot.

**Traditie met een Vleugje Verrassing:**
Sinterklaas is een tijd van traditie, en de Sint Snoepzak is daar een essentieel onderdeel van. Kinderen kijken er reikhalzend naar uit om hun schoen te zetten en wakker te worden met een zak vol traktaties. Geef ze dit jaar iets om nooit te vergeten.

**Kwaliteit en Vreugde:**
Bij Snoepkado.com hebben we aandacht voor kwaliteit en vreugde. Onze snoepzakken zijn met zorg samengesteld om de essentie van Sinterklaas vast te leggen en het hart van jong en oud te verwarmen.

Maak Sinterklaas dit jaar extra speciaal met onze Sint Snoepzakken. Of je nu kiest voor een Dropmix, Snoepmix of Kinderartikelen, je geeft een geschenk dat vreugde en herinneringen brengt.

Ontdek ons assortiment en vier Sinterklaas met een glimlach bij Snoepkado.com.”

Speciaal voor Sinterklaas hebben wij snoepzakken gevuld met gemengde drop, gemend snoep en gevuld met kinderstuks artikelen.

De ingrediënten en allergenen van Sinterklaas Snoepzak Snoepmix

Snoepmix; glucosestroop, suiker, zetmeel, bruine suikerstroop, tarwemeel, gelatine, dextrose, voedingszuur: citroenzuur; zoethoutextract (3%in dropaandeel), aroma, kookzout, vruchten- en plantenconcentraten: saffloer, spirulina, appel, rammenas, zoete aardappel, wortel, zwarte bes, hibiscus, vlierbes, sinaasappel, appelbes, druif, citroen; karamelstroop, glansmiddelen: bijenwas wit, bijenwas geel, carnaubawas; vlierbesextract, kleurstof: indigotine; invertsuikerstroop. Bevat Gluten Bevat sporen van Melk

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeppot opa

Snoeppot – Opa

snoeptoffee wandelkampioen

Snoeptoffee – Wandelkampioen

 7,50

wijnglas bonus mama

Proost – Bonus Mama

 7,90

mok jarig

Mok Cartoon Jarig

 6,90 8,90