Snoepkado

Snoepblikken

9 juni 2022

Geef een gepersonaliseerd snoepblik cadeau!

In Nederland zijn wij dol op het eten van snoep. Op het werk of thuis. Snoep is een lekker tussendoortje dat op verschillende momenten van de dag kan worden gegeten. Producten met snoep zijn leuk om te krijgen én te geven. Wat dacht je van snoep in een blik? Een cadeau dat past bij iedereen.

Wie houdt er nu niet van snoep?

De meeste mensen zijn dol op snoep. Het eten van snoep is een eeuwenlange traditie. Toen er nog geen snoep bestond, aten de mensen zoete vruchten of bessen. Later werd ontdekt dat honing en rietsuiker konden dienen als lekker snoepgoed.

Sinds de 16e eeuw is snoep een lekkernij die in bijna elk huishouden wel te vinden is. Leuk om te weten: in elk land hebben de inwoners een andere voorkeur voor snoep. Zo wordt Nederland geroemd om de vele soorten lekkere drop. Onze Zuiderburen houden daarentegen meer van chocolade. Zure snoepjes worden graag gegeten in de Scandinavische landen.

Snoep is te koop in vele varianten. Gelukkig maar! Voor ieder wat wils. Bij feestelijke gelegenheden, zoals een verjaardag of een bruiloft, kan snoep niet ontbreken. En wat is nu leuker om snoep als cadeau te geven?

Waarom snoep in blik?

Snoep in blik is een geschikt cadeau voor een bijzondere gelegenheid of als relatiegeschenk. In onze webshop heb je de keuze uit verschillende smaken, zoals drop of vruchten snoep. De snoepvulling blijft lang houdbaar als het in blik wordt bewaard. Het is bij ons mogelijk om een blik snoep te personaliseren. Je kunt de tekst voor het label zelf bedenken. Snoep wordt altijd gewaardeerd. Je geeft met dit product ook een mooie herinnering cadeau.

Onze producten zijn voor jong en oud

In onze webshop heb je de keuze uit verschillende blikken met snoep die je kunt laten personaliseren. Bij Snoepkado kun je snoep bestellen voor:
  • de sportieveling: je kunt een snoepblik geven aan de echte voetbalfan van Ajax, Feyenoord of PSV. De buitenkant van het blik laat duidelijk zien naar welke voetbalclub de voorkeur gaat.
  • voor de feestelijke gebeurtenis: een blik snoep is leuk om te geven voor een geboorte of een bruiloft. Een gepersonaliseerde blik is een aandenken dat je voor altijd kunt behouden.
  • voor de geslaagden: felicitaties voor het behalen van een zwemdiploma, wandeldiploma of schooldiploma? Niks is leuker om dan een blik vol met snoepjes te geven. Uiteraard kan dit product worden gepersonaliseerd.
  • voor de geliefden: je partner of een ander geliefd iemand een persoonlijk cadeau doen? Je hoeft niet verder te zoeken. Wij hebben diverse blikken voor speciale gelegenheden op voorraad. Een blik dat is bedrukt met rozen is een leuk cadeau voor Valentijn bijvoorbeeld.
  • voor je collega: het vintage snoepblik kun je geven als blijk van waardering. De deksel kan eenvoudig worden afgesloten. De vulling blijft hierdoor lang goed. Het snoepblik is een pronkstuk voor op het bureau.
snoepblik psv

Snoepblik Voetbal PSV

 10,95

snoepblik bruiloft

Snoepkado blik – Bruiloft

 10,95

snoepblik vintage

Snoepkado blik – Vintage

 10,95

snoepblik feyenoord

Snoepblik – Voetbal – Feyenoord

 10,95

Klein maar smaakvol

Je kunt in onze webshop ook kleine blikjes snoep vinden. Elk blikje kan eveneens worden voorzien van een boodschap. Dit maakt het cadeau persoonlijker.

Het blikje is 8 cm hoog en heeft een doorsnede van 9 cm. Je kunt kiezen uit een snoepblikje voor diverse gelegenheden: voor een verjaardag, vieren dat iemand is geslaagd of als aardig presentje voor papa, mama, opa of oma. Dit kleine en smaakvolle product is ook een leuk weggevertje op een beurs

Snoepblikken met verschillende vulling

Heb je de keuze gemaakt voor een blikje of een groter blik met snoep? Je kunt dan de inhoud (gemengde drop, snoepmix, zure mix of toffeemix) op de bestelpagina kiezen. De ingrediënten staan bij elk snoepblik nauwkeurig vermeld.

Heb je vragen over één van onze producten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bekijk andere blogs!

Zoete liefde

Zoete liefde

26 januari 2022
Van chocolade kikkers met hart tot snoeptaarten, van bonbons tot snoepkokers. Alles voor de liefde

Buffet-feest taart, een heerlijk pronkstuk op ieder feest!

17 augustus 2016
Buffet-feest taart, een heerlijk pronkstuk op ieder feest! Hoe leuk is het om naast de traditionele taart, een heerlijke  snoeptaart op...

Snoep kado doosje

10 oktober 2016
Snoep kado doosje! Lekker, creatief, leuk kado doosje om te verzenden of te ontvangen. Beterschap voor een collega, opkikkertje voor...