fbpx
cropped logo header 2.png

Mok zwart wit – Meester

Mok zwart wit – Meester

 6,90 8,90

Mok zwart wit – MeesterDe mok kan naar wens gevuld worden.

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!”

Vindt je Mok zwart wit – Meester leuk? Deel het met anderen!

Mok zwart wit – Meester

Mok zwart wit, meester is een moderne en stijlvolle mok. Super leuk als cadeau voor zijn verjaardag of als bedankje aan het einde van het schooljaar. Met wat humor is de mok geschikt voor vele gelegenheden. Deze moderne en stijlvolle mokken zijn van keramiek en zijn in 18 verschillende teksten te verkrijgen. De zwart-wit mok is magnetron- en vaatwasserbestendig. De inhoud is ongeveer 300 ml.

De mok wordt  ingepakt in doorzichtige folie met gekleurde linten. Eventueel kunt u een eigen tekst kwijt op een extra aangebracht zijden lint om het kado nog meer kracht of  charme te geven. Op deze manier kunt u uw kado nog persoonlijker maken.

Snoepkado.com

Snoepkado.com is de webshop van Snoeperij de Zoete Inval. Sinds 2004 is Snoeperij de Zoete Inval actief in het maken van lekkere leuke snoepkado’s. Wij maken en leveren alles uit eigen voorraad. Wij hebben een ruim assortiment snoep van alle bekende snoepmerken en onze chocolade artikelen worden vervaardigd in een bonbonatelier. Tevens hebben wij een leuk en uitgebreid assortiment thema cadeaus. We onderscheiden ons door samen te werken met ondernemingen met eigen ontwerpen, persoonlijke teksten en een breed productaanbod.

In combinatie met speciale themaverpakkingen maken we allerlei leuke zoete snoepkadootjes. Op uw verzoek kunnen alle snoepkadootjes aangepast worden aan uw wensen. Samen met u bepalen we de soorten snoep, de kleuren, de vormen en de aantallen. Het assortiment kado´s kan naar wens gecombineerd worden met een lekkernij. Alle kado’s kunnen gepersonaliseerd worden middels een zijden lint met een tekst naar keuze.

Snoepkado.com verzendt alle kado´s binnen twee werkdagen na bestelling naar het opgegeven adres. Houd er rekening mee dat de pakketdiensten geen bestellingen afleveren op zon- en feestdagen.

Heeft u een feest, receptie of een andere reden om grotere aantallen te bestellen? Bent u op zoek naar een snoeptaart, snoepboeket, snoepkado-doosje of een ander kado?

Wij denken graag met u mee!

Bekijk ook andere Snoepkado's

champagne fles goud

Champagne fles – Jij bent goud waard

 13,95

stone slogan spaar

Stone Slogan Spaar Geen Centen

 8,90

snoepkado doosje vintage

Snoepkado doosje – Vintage

 9,95

snoepblikje speciaal

Snoepblikje – Speciaal voor jou

 7,90