fbpx
cropped logo header 2.png

Het perfecte cadeau voor uw personeel!

16 augustus 2022

Ben je op zoek naar een geschenk dat zorgt voor een brede glimlach bij je werknemers en je collega’s? Verras dan je personeel met een persoonlijk en origineel cadeau. Daar maak je je mensen blij mee.

Cadeau personeel zorgt voor verbinding

Een cadeau met aandacht zorgt voor verbinding met je onderneming. Deze verbinding wordt nog een stuk groter als je een persoonlijke boodschap aan je cadeau toevoegt.

Of het nu gaat om nieuw talent of om werknemers die je al jaren als collega’s beschouwt. Iedere werknemer houdt van waardering en attenties. Daarmee houd je je mensen vast en gemotiveerd. Bij Snoepkado vind je originele geschenken of een leuk cadeautje. Een cadeau van Snoepkado is onweerstaanbaar lekker en daarnaast ziet het er ook nog eens super gezellig uit.

Het zoeken van een geschikt cadeau voor uw personeel wordt een lust in plaats van een last. Daarmee valt een last van uw schouders

Personeel verrassen

Wil je je personeel verrassen? Dat is een hele opgave. Vaak is het lastig om hiervoor de juiste geschenken te vinden. Bij Snoepkado vind je de leukste cadeaus. Een cadeau dat niet alleen bijzonder goed smaakt maar ook een lust is voor het oog. Een cadeau dat bovendien feestelijk is verpakt. Op een originele manier laat je merken dat je je personeel waardeert. Met de feestelijke producten en cadeaus van Snoepkado is personeel verrassen een fluitje van een cent.

Een cadeau hoeft niet groot te zijn. Uit een klein cadeautje kan veel waardering spreken. Het gaat immers om de intentie.

Personalisatie

Zoek je iets persoonlijks bij “cadeau personeel”? De leukste cadeaus hebben een eigen tekst. Op een cadeau van Snoepkado kun je je eigen tekst kwijt. Dat kan een uitgebreide tekst zijn op een groter geschenk. Het kan ook een korte boodschap met je bedrijfsnaam of bedrijfslogo zijn op een give-away en andere kleine cadeautjes die door de brievenbus passen.

Voor iedere gelegenheid

Je personeel verrassen met een mooi cadeau kan bij iedere gelegenheid. Traditionele gelegenheden als Sinterklaas, Kerst of een verjaardag zijn er ieder jaar. Een jubileum of het behalen van een mooie prestatie zijn ook een goede gelegenheden.

Op een jolige dag bedenk je zelf een originele aanleiding. Bijvoorbeeld een bedankje voor de werknemer die het zonnetje van de zaak is en de brievenbus op orde houdt..

Snoepkado heeft voor iedere gelegenheid de leukste cadeaus en attenties.

Collega's trakteren op verjaardag

Ben je zelf werknemer en wil je je collega’s trakteren? Bijvoorbeeld om je verjaardag of Sinterklaas te vieren. Verras je collega’s en/of je werkgever met een klein cadeautje zoals een vrolijke lekkernij. Daar zullen ze blij mee zijn. Voor originele traktaties ben je bij Snoepkado aan het goede adres

Een presentje in de Brievenbus

Thuiswerken, parttime werken, ouderschapsverlof, bedenk het zelf maar. Je weet dat het steeds vaker voorkomt dat sommige collega’s dagenlang niet op kantoor komen. Hoe laat je merken dat je de verjaardag van je collega’s niet vergeet? En hoe stuur je een bedankje voor hun inzet? Door het sturen van een snoepkado-doosje!

Veel attenties van Snoepkado passen door de brievenbus. De waardering van je werknemer zal groot zijn. Mensen ontvangen nu eenmaal graag originele geschenken aan huis.

Cadeau valt goed in de smaak

Een cadeau van Snoepkado valt onweerstaanbaar goed in de smaak.

Voor al je geschenken biedt Snoepkado een uitgebreid assortiment. Een leuk cadeau is eenvoudig te vinden en ligt snel in je brievenbus.

champagne gelukkig nieuwjaar

Champagne fles – Gelukkig Nieuwjaar

 13,95

champagnefles mama

Champagne fles – Allerliefste Mama

 13,95

champagne fles opa

Champagne fles – Allerbeste Opa

 13,95

champagne fles oma

Champagne fles – Allerliefste Oma

 13,95

Zakelijke cadeaus

Je waardeert je zakelijke relaties. Zij zijn belangrijk voor je en dat laat je graag aan ze merken. Zakelijke cadeaus zijn doeltreffende geschenken om deze waardering te laten blijken.

Relatiegeschenk cadeau voor uw personeel

Een relatiegeschenk is bij uitstek geschikt voor zakelijke cadeaus. Een relatiegeschenk bevestigt je goede relaties. Bij Snoepkado vind je voor iedere gelegenheid een passend cadeau om je waardering voor de samenwerking uit te spreken.

Kleinere geschenken

Een eerste of korte ontmoeting met een nieuwe relatie geeft u een persoonlijk tintje met een bescheiden relatiegeschenk. Een bedankje kun je ook tastbaar maken met een klein relatiegeschenk. Een pot verpakte chocolaatjes als cadeau doet het op ieder moment en op iedere plaats goed. Je nieuwe relatie zal je geschenken willen delen met zijn collega’s. Zij zien ook jouw bedrijfsnaam op het kleine geschenk. 

Met je bedrijfsnaam op de verpakking van bijvoorbeeld mini-chocolaatjes werk je aan naamsbekendheid bij nieuwe relaties.

Bekijk Chocolade tablet bedankt

Grotere geschenken

Bij Snoepkado kun je ook terecht voor een groter cadeau. Kerstgeschenken, een cadeau voor sinterklaas, cadeaus om de prettige samenwerking te benadrukken of een smakelijk geschenk voor de verjaardag van uw relatie. U kent zelf genoeg redenen waarbij een relatiegeschenk passend is.

Verras uw relatie met een opmerkelijk en cadeau. Snoepkado helpt u onder andere met de lekkerste en opvallende snoeptaarten. Je kunt ook kiezen voor de heerlijkste chocolade en bonbons. Natuurlijk heeft Snoepkado nog veel meer te bieden. De mogelijkheden zijn uitgebreid en divers.

Een cadeau met een Prettige associatie

Een cadeau of lekkernij van Snoepkado met uw naam erop zorgt voor een prettige associatie met uw onderneming. Er is voor iedere gelegenheid een passend relatiegeschenk!

Origineel cadeau

Bij Snoepkado vind je met veel gemak een origineel cadeau. Het assortiment is ruim. Voor jouw bedrijf biedt Snoepkado onder andere snoeptaarten, bonbons en snoeppakketten.

Snoeptaarten

Een snoeptaart van Snoepkado ziet er vrolijk, kleurrijk en verzorgd uit. Een blikvanger in iedere ruimte. Je kunt een foto op de taart laten zetten of een tekst op het lint. Alle collega’s komen wel even langs bij zo’n mooie taart.

Bekijk de snoeptaarten

Bonbons

Goede wijn behoeft geen krans. Goede bonbons behoeft geen verdere uitleg. Iedereen houdt ervan! Snoepkado laat haar bonbons produceren door een gespecialiseerd bedrijf. De bonbons komen van Chocolaterie Albèrt. Een gespecialiseerd bedrijf dat alleen de allerbeste ingrediënten gebruikt. De bonbons zijn in talloze variëteiten aanwezig. Je kunt een eigen boodschap toevoegen.

Zeer geschikt als relatiegeschenk, kerstgeschenken of persoonlijk cadeau.

Bekijk de Chocolade Bonbons

Snoepboeketten

Fleurig als een bloemenboeket. Maar zo heerlijk als je van Snoepkado mag verwachten. Kies je snoepsoort(en) en Snoepkado maakt er een oog- en tongstrelend boeket van. Dit boeket is te maken in de kleuren van je bedrijf samen met jouw eigen tekst. De partners waarmee je samenwerkt waarderen dit enorm als cadeau.
mok schooljaar

Mok zwart wit – Schooljaar

 6,90 8,90

mok meester

Mok zwart wit – Meester

 6,90 8,90

mok juf

Mok zwart wit – Juf

 6,90 8,90

mok koffie

Mok zwart wit – Coffee

 6,90 8,90

Bekijk andere blogs!

geboorte blik

Geboorte feest

14 maart 2017
Hoera een jongen! Hoera een meisje! Jaarlijks worden er ongeveer 200 duizend wondertjes in Nederland geboren. En het blijft een...

Snoephistorie

14 november 2019
Dit zoete kleurenkunstwerk is gemaakt van en halve ton suiker. De eerste echte zoetstof die de mensen gebruikten om hun...
valentijn

Valentijn

6 januari 2020
Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op...