fbpx
cropped logo header 2.png

Funny Socks – Ik ga trouwen

Funny Socks – Ik ga trouwen

 8,50

Funny socks help ik ga trouwen!

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!”

Vindt je Funny Socks – Ik ga trouwen leuk? Deel het met anderen!

Funny Socks Ik ga trouwen

Funny Socks Ik ga trouwen. Laat de funny sock voor je spreken! Deze ludieke sokken serie heeft niet alleen een prachtig ontwerp maar ook super leuke teksten! Met maar liefst 24 teksten is er voor ieder wat wils te vinden. Uniek kadootje, maar natuurlijk ook super leuk om voor jezelf te kopen. De funny socks zijn in 1 maat te verkrijgen.

De funny socks  worden  ingepakt in doorzichtige folie met gekleurde linten. Eventueel kunt u een eigen tekst kwijt op een extra aangebracht zijden lint om het kado nog meer kracht of  charme te geven. Op deze manier kunt u uw kado nog persoonlijker maken.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeppot papa

Snoeppot – Papa

 12,90

snoeptaart fleurige kleuren

Fleurige kleuren – Buffet Snoeptaart

 34,50

chocolade piet

Chocolade Holfiguur Piet

 17,90

chocolade letter

Chocolade Letter S Wit

 7,90