fbpx
cropped logo header 2.png

Vrolijke Kleuren – Snoeptaart

Vrolijke Kleuren – Snoeptaart

 23,90

De Snoeptaart Vrolijke Kleuren is een ware kunstwerk van kleurrijke snoepjes en lekkernijen.Met 30 traktaties
Vindt je Vrolijke Kleuren – Snoeptaart leuk? Deel het met anderen!

Vrolijke Kleuren – Trakteer – Snoeptaart

“Laat je smaakpapillen dansen met onze Snoeptaart in Vrolijke Kleuren! Bij Snoepkado.com begrijpen we dat snoep niet alleen heerlijk, maar ook een feest voor de ogen kan zijn. Onze Snoeptaart met Vrolijke Kleuren combineert smaak en visuele aantrekkingskracht op een unieke en verrukkelijke manier.

De Snoeptaart met Vrolijke Kleuren is een ware kunstwerk van kleurrijke snoepjes en lekkernijen. Elke hap onthult een regenboog van smaken en een explosie van vreugde. Het is de perfecte traktatie voor elk feest, of het nu een verjaardag, een bruiloft, een jubileum of een speciale gelegenheid is.

Deze taart is niet alleen lekker, maar ook prachtig om te zien. De vrolijke kleuren en zorgvuldige rangschikking van snoepjes maken het een adembenemend middelpunt op elke feesttafel. Het zal zeker de glimlach van gasten opwekken.

Bij Snoepkado.com besteden we veel aandacht aan detail en kwaliteit. Onze Snoeptaart met Vrolijke Kleuren wordt met liefde gemaakt en met de hand samengesteld om ervoor te zorgen dat elke taart een meesterwerk is.

Laat je evenement oplichten met onze Snoeptaart met Vrolijke Kleuren. Ontdek vandaag nog ons assortiment en proef de smaak van vreugde bij Snoepkado.com.”

Deze Vrolijke kleuren – Trakteer – Snoeptaart is super leuk om te trakteren. Er staan 30 snoeptraktaties op deze lekkere Vrolijke kleuren snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. Onze snoepvoorraad wordt wekelijks aangevuld door Sweet & Candy en Groeneveld Zoetwaren. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken. Naast deze populaire snoeptaart met muizen hebben we voor de dierenfan ook een Apen Snoeptaart.

Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Klik hier op een van onze andere snoeptaarten; snoeptaart fruit, snoeptaart stoere kleuren,

De ingrediënten en allergenen van Trakteer snoeptaart Vrolijke kleuren

Spekbol oranje; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, kleurstoffen E100 E120, mais zetmeel, aroma’s.

Spekbol  paars; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, kleurstoffen E120, E133,  maiszetmeel, citroenzuur, aroma’s.

Spekbol roze; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, kleurstoffen E120, citroenzuur, aroma’s.

Spekbol blauw ;  suiker, glucose siroop, fructose siroop, gelatine, aroma’s, mais zetmeel, kleurstoffen E100 E133

Spekbol rood; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, kleurstoffen E120, aroma’s en maiszetmeel.

Spekbol geel ; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, aroma’s, kleurende middelen en maiszetmeel.

Spekbol groen; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, kleurstoffen E100 E133, aroma’s en maiszetmeel.

Spekbollen kunnen sporen bevatten van lactose en sojaGluten vrij, Pinda en noten vrij, AZO kleurstoffen vrij.

Gekleurde jojo; glucose stroop, zetmeel, suiker, tarwemeel, citroenzuur, emulgator, kleurstoffen, aroma, bijenwas, vruchten concentraten en plantenconcentraten. Bevat gluten, gelatine vrij, pinda en noten vrij, lactose vrij, soja vrij, AZO kleurstoffen vrij.

Flowers;  Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, aroma’s, voedingszuur (citroenzuur, melkzuur), geleermiddel (pectine),   kers), kleurstoffen E100 E160c. Bevat Soja.

Lactose vrij, gluten vrij , Pinda en noten vrij, vrij van AZO kleurstoffen.

Berrie;  Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, tarwe zetmeel, rundergelatine, aroma’s, mais, zetmeel, keurstoffen:  voedingszuur (citroenzuur, melkzuur), geleermiddel (pectine),   kers), kleurstoffen E102 E133 E129 E110.

Lactose vrij, Soja vrij , Pinda en noten vrij

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeptaart ridder

Ridder – Snoeptaart – Uitdeelcadeau

 24,90

snoeptoffee 21

Snoeptoffee – 21 Jaar

 7,50

wijn glas bonus papa

Proost – Bonus Papa

 7,90

snoeptrommel abraham

Snoeptrommel – Abraham

 12,90