Snoepkado

Veggie - Vegan - Snoeptaart - Uitdeel Cadeau

 19,90

Helemaal gezellig deze super vrolijke veggie snoeptaart. Een heerlijke makkelijke traktatie. Een kant en klaar uitdeel cadeau, met 30 traktaties. (verzending 1-2 werkdagen)

Veggie – Vegan – Snoeptaart – Uitdeel Cadeau

De ingrediënten en allergenen van uitdeel cadeau  snoeptaart veggie  – vegan

Zure tutti frutti; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, aroma’s, kleurstoffen E150 E141 E100, appelzuur, aardappeleiwit en maiszetmeel.

Vegan, Veggie, Gelatine vrij, Gluten vrij, Pinda en noten vrij, Soja vrij, Lactose vrij, vrij van AZO kleurstoffen.

Gekleurde ufo; suiker, maiszetmeel, water, dextrose, voedingszuur, aroma’s, kleurstoffen E100 E132 E162

Bevat sulfiet, Gelatine vrij, Glutenvrij, Pinda en Noten vrij, Lactosevrij, Sojavrij, vrij van AZO kleurstoffen.

Feestbeestje; suiker, glucosestroop, zetmeel, appelsap, aarappel proteine, appelzuur, fruit en planten concentraten, natuurlijke aroma’s, plantaardige olie en glansmiddel.

Vegan, Veggie, Gelatine vrij, Glutenvrij, Pinda en noten vrij, Soja vrij, vrij van AZO kleurstoffen.

Fruitgum: glucosestroop, suiker, zetmeel, tarwezetmeel, citroenzuur, kurkuma kleurstof, zwarte wortel, natuurlijke aroma’s en glansmiddel.

Vegan, Veggie, Gelatine vrij, Pinda en noten vrij, Soja vrij, Lactose vrij, vrij van AZO kleurstoffen.

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Deze Veggie snoeptaart is een heerlijke uitdeel cadeau. Een  heerlijke combinatie van een winegum, een feestbeestje en een zure tutti frutti. Hier maak je ieder kind blij mee. En niet te vergeten de vrolijke spiraal lolly voor de jarige.

Er staan 30 snoeptraktaties op deze lekkere snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. Onze snoepvoorraad wordt wekelijks aangevuld door Sweet & Candy en Groeneveld Zoetwaren. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken. Naast deze populaire snoeptaart  hebben we een ruim assortiment snoeptaarten, trakteer snoeptaarten en buffet snoeptaarten, voor jong en oud, van lief tot stoer.

Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeptrommel juf

Snoeptrommel – Juf

 12,90

stone slogan home sweet

Stone Slogan Home

 8,90

snoeptoffee broer

Snoeptoffee – Broer

 7,50

winegum

Snoepzak Winegums

 1,99