Snoepkado

Hartjes Trakteer Snoeptaart - 30 stuks

Hartjes Trakteer Snoeptaart - 30 stuks

 19,50

De liefde spat van  deze lekkere snoeptaart af. Deze Hartjes Snoeptaart is super leuk om te trakteren. Bovenop de taart staat een heerlijke hart lolly voor de jarige.

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

2. Upload je eigen foto

Jouw foto komt te staan op de lolly in snoeppapier

(Maximale grootte bestand 64 MB)

Trakteer Snoeptaart Hartjes 30 stuks

Trakteer Snoeptaart  Hartjes 30 stuks. Deze snoeptaart is super leuk om te trakteren bij gelegenheden als een verjaardag en Valentijn. Er staan 30 snoep traktaties op deze gezellige snoeptaart met heel veel hartjes. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze.  Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.

Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

De snoeptaart bestaat uit; spekbollen rood en wit, zwarte jojo’s, lovers hartjes.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

Snoepkado.com

Snoepkado.com is de webshop van Snoeperij de Zoete Inval. Sinds 2004 is Snoeperij de Zoete Inval actief in het maken van lekkere leuke snoepkado’s. Wij maken en leveren alles uit eigen voorraad. Wij hebben een ruim assortiment snoep van alle bekende snoepmerken en onze chocolade-artikelen worden vervaardigd in een bonbonatelier.

In combinatie met speciale themaverpakkingen maken we leuke snoepkadootjes. Op uw verzoek kunnen alle snoepkadootjes aangepast worden aan uw wensen. Samen met u bepalen we de soorten snoep, de kleuren, de vormen en de aantallen.

Snoepkado.com verzendt de snoeptaarten binnen twee werkdagen na bestelling. Houd er rekening mee dat de pakketdiensten op zon- en feestdagen geen bestellingen afleveren.

Heeft u een feest, receptie of een andere reden om grotere aantallen te bestellen? Bent u op zoek naar een snoeptaart, snoepboeket, snoepkado-doosje of een ander snoepkado?

Wij denken graag met u mee!

Bekijk ook andere Snoepkado's

Liefdes bonbon roze

Liefdes bonbon roze met hartje

 0,90

Muizenfeestje - Trakteer - Snoeptaart 30 st

Muizenfeestje – Trakteer – Snoeptaart 30 st

 18,50

Snoepboeket Bonbons

Snoepboeket Bonbons

 10,95

Snoepboeket chocolade

Snoepboeket Chocolade

 9,95