Snoepkado

Regenboog - Snoeptaart

 19,50

Helemaal blij word je van deze regenboogkleuren. Deze vrolijke Regenboog Snoeptaart is super leuk om te trakteren.  Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly.

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

Trakteer Snoeptaart Regenboog 30 stuks

Trakteer Snoeptaart  Regenboog 30 stuks. Deze vrolijke Regenboog Snoeptaart is super leuk om te trakteren. Er staan 30 snoep traktaties op deze gezellige snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze.  Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling van de taart: gekleurde spekbollen, pika regenbogen en torcida regenbogen.

Ingrediënten: Glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

mok golden retriever

Honden Mok – Golden Retriever

 7,90

stone slogan werk rustig

Stone Slogan Werk Rustig

 8,90

pasen eendje met bonbons

Chocolade Eend gevuld met Bonbon Eitjes

 18,50

snoepkado doosje spiderman

Snoepkado doosje – Spiderman

 9,95