Snoepkado

Panda - Snoeptaart - Uitdeel Cadeau

 19,90

Wat zijn ze schattig en lekker onze Panda snoeptaarten. Super handig om te trakteren, een kant en klaar uitdeel cadeau, met 30 tractaties. (verzending 1-2 werkdagen)

Panda – Snoeptaart – Uitdeel Cadeau

De ingrediënten en allergenen van uitdeel cadeau  snoeptaart Panda

Ingrediënten:

Spekbol wit; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, aroma’s en maiszetmeel.

Kan sporen bevatten van melk en soja. Gluten vrij, Pinda en noten vrij, AZO kleurstoffen vrij.

Gekleurde jojo; glucose stroop, zetmeel, suiker, tarwemeel, citroenzuur, emulgator, kleurstoffen, aroma, bijenwas, vruchten concentraten en plantenconcentraten.

Bevat gluten, gelatine vrij, pinda en noten vrij, lactose vrij, soja vrij, AZO kleurstoffen vrij.

Pandabeer; Glucosestroop, fructose stroop, suiker, zetmeel, aarappelproteine, citroenzuur, zout, zwarte wortel, zonnebloem, glansmiddel.

Vegan, veggie. Bevat sporen van melk, gelatine vrij, glutenvrij, pinda en noten vrij, soja vrij, AZO kleurstoffenvrij. 

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Deze Panda snoeptaart is een heerlijke uitdeel cadeau. Een  heerlijke combinatie van de panda beer, de jojo en een zachte spekbol. Hier maak je ieder kind blij mee. En niet te vergeten de grote panda lollie voor de jarige.

Er staan 30 snoeptraktaties op deze lekkere snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. Onze snoepvoorraad wordt wekelijks aangevuld door Sweet & Candy en Groeneveld Zoetwaren. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken. Naast deze populaire snoeptaart  hebben we een ruim assortiment snoeptaarten, trakteer snoeptaarten en buffet snoeptaarten, voor jong en oud, van lief tot stoer.

Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

kleurendrop

Snoepzak Kleurendrop

 1,99

Mok amerikaanse pitbull

Honden Mok – Amerikaanse Pitbull

 7,90

snoeptrommel opkikkertje

Snoeptrommel – Opkikkertje

 12,90

snoepblik hartjes

Snoepkado blik – Hartjes

 10,95