Snoepkado

Muizenfeestje - Snoeptaart

 18,50

Een super leuke en lekkere snoeptaart, Geschikt voor elk feest. Hiermee kun je 30 gasten verrassen. De snoeptaart is glutenvrij. (verzending 1-2 werkdagen)

Muizenfeestje – Trakteer – Snoeptaart

Deze Muizenfeestje – Trakteer – Snoeptaart is super leuk om te trakteren. Er staan 30 snoeptraktaties op deze lekkere muizen snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. Onze snoepvoorraad wordt wekelijks aangevuld door Sweet & Candy en Groeneveld Zoetwaren. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken. Naast deze populaire snoeptaart met muizen hebben we voor de dierenfan ook een Apen Snoeptaart.

Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

De ingredienten en allergenen van Trakteer snoeptaart Muizenfeestje

Spekbollen en gekleurde muizen

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, aroma’s, mais, zetmeel, keurstoffen: E133 glucosestroop, voedingszuur (citroenzuur, melkzuur), geleermiddel (pectine),  kleurende levensmiddelen (curcuma, rode radijs, rode druiven, saffloer, kers), kleurstoffen (cochenille, curcumine, briljantblauw FCF), palmpitolie, glansmiddelen (bijenwas wit en geel, carnaubawas).

Kan sporen bevatten van melk en soja.

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Bekijk ook andere Snoepkado's

wijnglas family rules

Proost – Family rules

 7,90

snoeppot dank je wel

Snoeppot – Dank

 12,90

drop rondjes dubbel zout

Snoepzak Rondo´s dubbel zout

 1,99

Snoeptaart hartjes

Hartjes Snoeptaart

 19,50