Snoepkado

Muizenfeestje - Snoeptaart

Muizenfeestje - Snoeptaart

 18,50

Een super leuke en lekkere snoeptaart, Geschikt voor elk feest. Hiermee kun je 30 gasten verrassen. De snoeptaart is glutenvrij. (verzending 1-2 werkdagen)
Vindt je Muizenfeestje – Snoeptaart leuk? Deel het met anderen!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Muizenfeestje – Trakteer – Snoeptaart

Deze Muizenfeestje – Trakteer – Snoeptaart 30 stuks is super leuk om te trakteren. Er staan 30 snoeptraktaties op deze lekkere muizen snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint.  Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. Onze snoep voorraad wordt wekelijks aangevuld door Sweet & Candy en Groeneveld Zoetwaren. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken. Naast deze populaire snoeptaart met muizen hebben we voor de dieren fan ook een Apen Snoeptaart.

Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

De Ingredienten en allergenen van Trakteer snoeptaart Muizenfeestje

Spekbollen en gekleurde muizen

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, aroma’s, mais, zetmeel, keurstoffen: E133 glucosestroop, voedingszuur (citroenzuur, melkzuur), geleermiddel (pectine),  kleurende levensmiddelen (curcuma, rode radijs, rode druiven, saffloer, kers), kleurstoffen (cochenille, curcumine, briljantblauw FCF), palmpitolie, glansmiddelen (bijenwas wit en geel, carnaubawas).

Kan sporen bevatten van melk en soja.

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Bekijk ook andere Snoepkado's

ploffie chocolade kip

Chocolade kip Ploffie

 9,90

chocolade kunst ei

Luxe Kunst ei

 17,90

gouden chocolade ei

Luxe Gouden Paasei

 16,50

haas half ei

Plat Ei Haas

 7,50