Snoepkado

Hartjes Snoeptaart

Hartjes Snoeptaart

 19,50

De liefde spat van  deze lekkere snoeptaart af. Deze Hartjes Snoeptaart is super leuk om te trakteren. Bovenop de taart staat een heerlijke hart lolly voor de jarige.

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

2. Upload je eigen foto

Jouw foto komt dmv een transfer op de lolly te staan!

(Maximale grootte bestand 64 MB)

Vindt je Hartjes Snoeptaart leuk? Deel het met anderen!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Hartjes Snoeptaart

Trakteer Snoeptaart  Hartjes 30 stuks. Deze snoeptaart is super leuk om te trakteren bij gelegenheden als een verjaardag en Valentijn. Er staan 30 snoep traktaties op deze gezellige snoeptaart met heel veel hartjes. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze.  Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.

Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

De snoeptaart bestaat uit; spekbollen rood en wit, zwarte jojo’s, lovers hartjes.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

ploffie chocolade kip

Chocolade kip Ploffie

 9,90

chocolade kunst ei

Luxe Kunst ei

 17,90

gouden chocolade ei

Luxe Gouden Paasei

 16,50

haas half ei

Plat Ei Haas

 7,50