Snoepkado

Fruit - Snoeptaart - Uitdeel Cadeau

 19,90

Speciaal voor jou deze “gezonde” fruit snoeptaart . Een kant en klaar cadeau, dus zeer makkelijk om te gaan trakteren. 30 Tractaties (verzending 1-2 werkdagen)

Fruit – Snoeptaart – Uitdeel Cadeau

De ingrediënten en allergenen van uitdeel cadeau  snoeptaart Fruit

Ingrediënten:

Spekbol rood; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, kleurstoffenE120, aroma’s en maiszetmeel.

Spekbol groen; suiker, glucose stroop, fructose stroop, water, gelatine, kleurstoffen E100 en E133, aroma’s en maiszetmeel.

Kan sporen bevatten van melk en soja. Gluten vrij, Pinda en noten vrij, vrij van AZO kleurstoffen

Watermeloen tutter; glucose stroop,  suiker,  tarwezetmeel, voedingszuur E330 en E270, maiszetmeel, aroma, wotelsap

Veggie Vegan, gelatine vrij, pinda en noten vrij, lactose vrij, soja vrij, vrij van AZO kleurstoffen.

Aardbei; Glucosestroop, fructose stroop, suiker, water, rundergelatine, voedingszuren, aroma’s, kleurstoffen E102, E129, E133,  glansmiddel.

Glutenvrij, pinda en noten vrij, soja vrij, lactose vrij.

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Deze Fruit snoeptaart is een heerlijk uitdeel cadeau. Een  heerlijke combinatie van een aardbei, een watermeloen tutter en een zachte spekbol. Heerlijk “gezond” genieten. En midden op de snoeptaart een lekkere watermeloen lolly voor de jarige.

Er staan 30 snoeptraktaties op deze lekkere snoeptaart. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint. Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. Onze snoepvoorraad wordt wekelijks aangevuld door Sweet & Candy en Groeneveld Zoetwaren. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken. Naast deze populaire snoeptaart  hebben we een ruim assortiment snoeptaarten, trakteer snoeptaarten en buffet snoeptaarten, voor jong en oud, van lief tot stoer.

Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

snoeptrommel bedankt

Snoeptrommel – Bedankt

 12,90

wijn water glas leeftijd is als wijn

Proost – Leeftijd is als wijn

 7,90

Snoepboeket chocolade

Snoepboeket Chocolade

 9,95

wijn water glas vriendin

Proost – Lieve vriendin

 7,90