Snoepkado

Fleurige kleuren - Snoeptaart

 19,50

Helemaal blij met deze mooie fleurige kleuren van lekkere snoepjes. Deze Snoeptaart Fleurig  is super leuk om te trakteren.  Bovenop de fleurige taart staat een heerlijke fleurige lolly.

1. Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag! Grtjs van ons.

Fleurige kleuren – Snoeptaart

Deze Trakteer Snoeptaart Fleurig 30 stuks is super leuk om te trakteren. Er staan 30 snoep traktaties op deze fleurige  snoeptaart. De Trakteer Snoeptaart Fleurig 30 stuks is heel leuk om op tafel te zetten bij een feestje. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly-combinatie. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze.  Al onze snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling snoeptaart: gekleurde spekbollen, torcida regenbogen en tutti frutti.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas, kleurstoffen: E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

Snoepboeket Zoete Kleuren

Snoepboeket Zoete Kleuren

 8,95

snoeptoffee oma

Snoeptoffee – Oma

 7,50

snoeptaart watermeloen

Fruit – Snoeptaart – Uitdeel Cadeau

 19,90

geboorte jongen

Snoepzak Geboorte hartjes blauw wit

 1,99