fbpx
cropped logo header 2.png

Chocolade Eend Geel gevuld met Bonbon Eitjes

Chocolade Eend Geel gevuld met Bonbon Eitjes

 19,90

Chocolade Eend gevuld met Luxe Bonbon Eitjes.Ongeveer 350 gram 

Uitverkocht

Vindt je Chocolade Eend Geel gevuld met Bonbon Eitjes leuk? Deel het met anderen!

Chocolade Eend Geel gevuld met Bonbon Eitjes

Dit super  leuke en lekkere melk chocolade eendje is gevuld met luxe bonboneitjes en is vervaardigd in een bonbon atelier. In dit bonbon atelier werken ze met de echte  callebaut  chocolade. Het eendje met paaseitjes weegt ongeveer 350 gram.

Het met chocolade eitjes gevulde eendje wordt ingepakt in doorzichtige folie met vrolijke gekleurde linten. Eventueel kunt u een eigen tekst kwijt op een extra aangebracht zijden lint om het kado nog meer kracht of  charme te geven. Op deze manier kunt u uw kado nog persoonlijker maken.

Chocolade Eend Geel gevuld met Bonbon Eitjes

Snoepkado.com en Zusenzow.com zijn de webshops van Zusenzow uit Boxtel. Sinds 2004 is snoepkado.com actief in het maken van lekkere leuke snoepkado’s. Wij maken en leveren alles uit eigen voorraad. Wij hebben een ruim assortiment snoep van alle bekende snoepmerken en onze chocolade artikelen worden vervaardigd in een bonbonatelier. Tevens hebben wij een leuk en uitgebreid assortiment thema cadeaus. We onderscheiden ons door samen te werken met ondernemingen met eigen ontwerpen, persoonlijke teksten en een breed productaanbod.

In combinatie met speciale themaverpakkingen maken we allerlei leuke zoete snoepkadootjes. Op uw verzoek kunnen alle snoepkadootjes aangepast worden aan uw wensen. Samen met u bepalen we de soorten snoep, de kleuren, de vormen en de aantallen. Het assortiment kado´s kan naar wens gecombineerd worden met een lekkernij. Alle kado’s kunnen gepersonaliseerd worden middels een zijden lint met een tekst naar keuze.

Snoepkado.com verzendt alle kado´s binnen twee werkdagen na bestelling naar het opgegeven adres. Houd er rekening mee dat de pakketdiensten geen bestellingen afleveren op zon- en feestdagen.

Heeft u een feest, receptie of een andere reden om grotere aantallen te bestellen? Bent u op zoek naar een snoeptaart, snoepboeket, snoepkado-doosje, bonbondoosjes, chocolade hart of een ander kado?

Wij denken graag met u mee!

Bekijk ook andere Snoepkado's

sint unicorn chocolade laars

Sinterklaas Chocolade Schoen Dino

 5,90

mok collega

Enjoy mok – Leukste Collega

 8,90 11,50

snoepkado doosje make up

Snoepkado doosje – Make Up

 9,95

snoepblik geslaagd

Snoepkado blik – Geslaagd

 10,95