Snoepkado

Frozen - Buffet Snoeptaart

Frozen - Buffet Snoeptaart

 29,95

Met deze sprookjes snoeptaart van de sneeuwkoningin maak je ieder kind blij. De lekkere “koude” buffet snoeptaart Frozen is super leuk om op je feesttafel te zetten of om cadeau te geven. Bovenop de Frozen snoeptaart staat een heerlijke lolly met een Frozen afbeelding voor de gelukkige prinses. – andere Frozen artikelen  

Schrijf hier jouw persoonlijke tekst!

Deze tekst komt op het lint te staan, bijvoorbeeld “Gefeliciteerd!” Fijne dag!

2. Upload je eigen foto

Jouw foto komt dmv een transfer op de lolly te staan

(Maximale grootte bestand 64 MB)

Vindt je Frozen – Buffet Snoeptaart leuk? Deel het met anderen!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Buffet Snoeptaart Frozen

Deze Buffet Snoeptaart Frozen is speciaal voor de echte Frozen fans. Leuk om op tafel te zetten bij een verjaardagsfeestje. De snoeptaart heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. Bovenop de snoeptaart staat een heerlijke lolly met een afbeelding van Anna en Elsa of een door u gekozen afbeelding. De snoeptaart wordt verpakt in cellofaan en afgewerkt met vrolijk krullint en een zijde lint met een tekst naar keuze.  De snoeptaarten worden pas na bestelling vers en met zorg door ons gemaakt en hebben een houdbaarheid van ongeveer zes maanden. We adviseren om de snoeptaart op een koele plaats te bewaren. Kleuren en snoepjes kunnen minimaal afwijken.
Let op. Deze snoeptaart is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. En voor iedereen geldt: pas op met de prikkers!

Samenstelling van deze snoeptaart: spekbollen blauw, dolfijntjes, roze kusjes, witte muizen, Ouwel bloemen, blauwe tutters, hartjes dubbel en blauwe kusjes.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, gelatine, voedingszuur E270, aroma’s, plantaardige olie, bijenwas., kleurstoffen E102, E104,E110, E120, E122, E129, E131, E471, citroenzuur.

 

Bekijk ook andere Snoepkado's

ploffie chocolade kip

Chocolade kip Ploffie

 9,90

chocolade kunst ei

Luxe Kunst ei

 17,90

gouden chocolade ei

Luxe Gouden Paasei

 16,50

haas half ei

Plat Ei Haas

 7,50